Cava brut
Cava brut
Cava brut
Cava brut

5 / 12

PERE DE MONCADA® Cava brut

Spaanse schuimwijn met aroma's van wit fruit en bloemen  • druivensoorten: parellada, xarel·lo, macabeo

  • aanbeveling: als aperitief

  • serveertemperatuur: 6 °C


 


Ons vakmanschap drink je met verstand.

4.99
75 cl 6.65/l

Deze cava brut is een schuimwijn die volgens de traditionele methode werd gemaakt. De druivensoorten die voor de cava werden gebruikt zijn parellada, xarel-lo en macabeo. Ze geven de schuimwijn heerlijke aroma’s van wit fruit en bloemen.


Drink je graag droge cava? Dan zal je deze cava brut zeker kunnen smaken. ‘Brut’ betekent dat de cava maximaal 12 gram suiker per liter mag bevatten. Hierdoor is de cava minder zoet dan bijvoorbeeld een demi-sec. In een demi-sec mag 35 tot 50 gram suiker zitten.


Serveer de cava brut als aperitief en scoor gegarandeerd bij je gasten! De ideale serveertemperatuur is 6 °C. Nog inspiratie nodig voor een passend hapje? Probeer dan dit glaasje met zalmmousse eens uit. Of maak hapjes van gerookte eendenborst met mango-passievruchtenconfituur.


Je vindt deze cava in je lokale ALDI-supermarkt.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch