1. Startpagina
  2. P
  3. ALDI-gift card 10 euro
ALDI-gift card 10 euro
ALDI-gift card 10 euro
ALDI-gift card 10 euro
ALDI-gift card 10 euro

1 / 23

ALDI-gift card 10 euro

ALDI-cadeaubon ter waarde van 10 euro  • geldig als betaalmiddel in alle Belgische ALDI-winkels

  • activatie tot 24 maanden na aankoopdatum

  • de waarde kan in verschillende keren opgenomen worden

10.00
per stuk

Het juiste, echt passende cadeau kiezen … het is vaak een moeilijke evenwichtsoefening. Je wilt uiteraard iets geven dat echt waarde heeft voor de ontvanger. En je wil ook voorkomen dat je iets schenkt dat de gelukkige al jarenlang in huis blijkt te hebben. Met een ALDI-gift card zijn al je zorgen van de baan. Want met zo’n kaart kan het feestvarken vrolijk gaan shoppen in elke ALDI-winkel in België.


Is er een kerstfeestje op het werk maar vond je nog geen gepast cadeau voor je collega? Vier je binnenkort de verjaardag van je beste vriend, die wel een nieuwe grasmachine kan gebruiken? Heeft je mama al te veel orchideeën op haar vensterbank en wil je haar eens iets totaal anders geven voor Moederdag? Met onze ALDI-gift cards zit je altijd goed – en dat voor elke persoon, elke gelegenheid en elk budget.


ALDI-gift cards zijn verkrijgbaar met volgende tegoeden: 10, 20 of 50 euro. Je kan die kaarten uiteraard ook combineren.


Een ALDI-gift card is geldig in alle Belgische ALDI-winkels. Bovendien kan je er echt alles uit ons assortiment mee kopen, dus ook onze tijdelijke aanbiedingen.


Heb je nog vragen over de ALDI-gift cards? Neem dan zeker eens een kijkje op onze FAQ-pagina.   

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch