allerleukste kerstcadeaus
 1. Startpagina
 2. Inspiratie
 3. Kerst
 4. De leukste kerstcadeau-ideeën

De leukste kerstcadeau-ideeën voor onder de boom (die niet duur hoeven te zijn)

Veel mensen zijn er dol op: de magie van kerstcadeautjes. Geven is bijna nog leuker dan krijgen. Toch geeft het in alle drukte voor een hoop mensen ook een bepaalde last: wat moet je dit jaar weer kopen voor je ouders, je broer of zus of die goede vriend(in)? Daarom helpt ALDI je graag aan leuke inspiratie. We hebben leuke cadeaus in ons assortiment, maar we helpen je ook graag met enkele originele kerstcadeau-ideeën.

Willie Witloof geschenk

Leuke, goedkope kerstcadeautjes bij ALDI

Zie jij op het internet door de bomen het bos niet meer als het gaat om kerstcadeautjes? Geen zorgen! Dit jaar hebben we elke week een leuk, wisselend assortiment aan kerstcadeaus in de winkel liggen. Betaalbare producten die voor iedereen leuk zijn. Houd onze folder in de gaten als je benieuwd bent welke kerstcadeaus we per week in ons assortiment hebben of schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief!

Cadeaus om zelf te maken 

Je hoeft niet veel geld aan kerstcadeaus uit te geven. Sterker nog: behalve de betaalbare cadeautjes van ALDI zijn er genoeg leuke do it yourself-ideeën die een plekje onder de boom verdienen! Wat dacht je van de volgende ideeën?

 • Versier zelf een notitieboekje door de kaft met glitters te beplakken, er een mooie tekeneing op te maken of door linten toe te voegen!
 • Bak koekjes en doe er een mooie strik rond. Maak van karton een papierenbakje of koop een glazen potje.
 • Naai, haak of brei een deken, sjaal of muts voor iemand. Daarvoor moet je natuurlijk wel een beetje handig zijn met naald en draad. 
 • Maak een theepakketje. Koop verschillende theesoorten en doe ze in twee mooie theeglazen. Voeg ter decoratie een klein potje honing of enkele suikerklontjes in een doosje toe.

Doorheen het jaar verzameld: een verwenpakket 

Wil je volgend jaar wel een leuk, maar goedkoop kerstcadeau geven? Houd gedurende het jaar de aanbiedingen bij ALDI in de gaten. Is er een actie waarbij je producten voordelig krijgt? Dan is dat een mooie gelegenheid om te kopen wat je nodig hebt én om meteen een product apart te houden voor iemand. Aan het eind van het jaar heb je zo enkele leuke producten bij elkaar verzameld om weg te geven. Maak hier een leuk pakket van met doorzichtige folie en je hebt iets in handen waar iedereen blij mee is!

divider

Najaarsmagazine

Voordelig tafelen met lekkere hapjes, heerlijke gerechten en een bijpassend glaasje wijn? Daarvoor moet je in ons magazine zijn!

Meer

Feestmagazine

Van lekkere hapjes tot een verrukkelijk hoofdgerecht en heerlijke desserts: laat je inspireren voor je betaalbare feestmenu door onze eenvoudige recepten en slimme tips.

Meer

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
 • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
 • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
 • Vul minstens alle velden met een * in.
 • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
 • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch