1. Startpagina
  2. Inspiratie
  3. Kerst
  4. 6x de leukste ideeën om kerstcadeaus in te pakken

6x de leukste ideeën om kerstcadeaus in te pakken

Heb jij ook de gewoonte om kleine of grote kerstcadeaus te geven aan jouw familie en vrienden? Of leg je ze stiekem onder de kerstboom en pakken jullie ze gezellig gezamenlijk uit? Groot of klein, het maakt niet uit, een cadeau is altijd leuk om te krijgen én om te geven. Pak ze op een mooie manier in en je zult gezichten zien oplichten. En weet je wat, dat hoeft helemaal niet duur te zijn.

zakje

1. Zakjes vol met chique kerstcadeaus

We beginnen met de makkelijkste manier: zakjes voor de kerstcadeaus. Kies een van de cadeauzakjes uit onze winkel en stop het cadeau erin. Maak het zakje dicht met wat plakband aan de bovenkant en versier het handvat met bijpassende linten. Het cadeau voelt direct chique aan, zonder dat het versieren veel moeite en geld heeft gekost. Handig is ook dat de zakjes van goede kwaliteit zijn en dat de persoon die het krijgt het zakje kan hergebruiken voor een ander cadeau. Dus krijg je dit jaar een cadeau in een zakje, gooi het dan niet weg maar gebruik het nog voor een andere keer!

 

zakje

2. Versieren van kerstcadeaupapier

Hou jij ook altijd een paar stukjes cadeaupapier over waar je net geen ander cadeau meer mee in kan pakken? Daar kunnen we helaas niks aan doen, maar we hebben wel een supertip om deze restjes toch te gebruiken. Maak er een strik of dunne lintjes van waarmee je het cadeau decoreert. Of knip er een kerstbal, klokje, ster of kerstman uit en hang die met een klein lintje aan je kerstcadeau. Ze zullen het bijna niet durven uit te pakken, zo mooi.

 

zakje

3. Leuke naamkaartjes

Onleesbaar een naam krabbelen op een klein wit hoekje kan echt niet meer. Wil je echt iets origineels doen? In plaats van een naamkaartje kan je ook een kleine foto van de ontvanger op het cadeau plakken of eraan hangen! Mocht je het toch bij een kaartje willen houden, kan je in onze winkels ook handige naamstickers vinden, waarmee direct duidelijk wordt voor wie het cadeau is zonder al te veel gedoe. Tot slot kan je natuurlijk ook zelf naamkaartjes maken van overgebleven cadeaupapier, dat in allerlei kleuren en motieven te vinden is in de winkel. Knip het cadeaupapier uit in een leuke vorm en plak het op het cadeau en schrijf de naam erop.

zakje

4. Twee soorten cadeaupapier

Dit idee is wel inpakken voor professionals voor de professionals, maar we weten dat je het kan. Haal bij ALDI 2 rollen kerstcadeaupapier die helemaal niet op elkaar lijken. Pak de ene kant van het cadeau in met de ene variant en de andere helft met de andere variant. Laat ze in het midden een beetje overlappen en vouw het papier twee keer dubbel, zodat je geen witte rand krijgt. Toegegeven, dit is vooral makkelijk bij vierkante cadeaus of cadeaus in een doos, maar je bereikt een cadeau-inpak-status waar nog jaren wordt over gesproken. En dat zonder veel geld uit te geven!

 

zakje

5. Natuurlijk inpakken

Eigenlijk heb je met kerst al best wat natuur in huis met de kerstboom, maar toch willen we je deze tip niet onthouden. Versier de pakketjes met kleine takjes van de kerstboom, mooie bladeren of andere mooie elementen die je in de natuur hebt gevonden. Prachtig, duurzaam én goedkoop. 

 

zakje

6. Laat je kerstcadeaus ruiken

Tijdens het uitpakken van je cadeau is het altijd de vraag van wie je het gekregen hebt. Maak het cadeau extra persoonlijk door er een klein beetje van jouw parfum op te spuiten. Echte kenners weten direct dat het van jou komt en die specifieke geur geeft een fijne extra dimensie. Daarnaast kun je ook – zeker tof bij cadeaus voor kookliefhebbers – kruiden en specerijen gebruiken zoals een kaneel- of vanillestokje, gedroogde sinaasappel of een stokje rozemarijn, een blaadje laurier, lavendel of tijm. Zo heb je zeker een unieke kerstcadeauverpakking te pakken.

divider

Najaarsmagazine

Voordelig tafelen met lekkere hapjes, heerlijke gerechten en een bijpassend glaasje wijn? Daarvoor moet je in ons magazine zijn!

Meer

Feestmagazine

Van lekkere hapjes tot een verrukkelijk hoofdgerecht en heerlijke desserts: laat je inspireren voor je betaalbare feestmenu door onze eenvoudige recepten en slimme tips.

Meer

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch