feestwijn
  1. Startpagina
  2. Inspiratie
  3. Wijnen om cadeau te geven

5x de beste wijnen om cadeau te geven

Als je eindejaar bij vrienden of familie viert, kom je niet graag met lege handen toe. Het is dan ook een uitstekend idee om hen te bedanken met een lekkere en kwaliteitsvolle fles wijn. En die vind je zeker in het feestelijke wijnassortiment van ALDI! Maar welke wijn is nu het ideale geschenk? Met deze tips van onze huissommelier John Van De Walle geef je met een gerust hart een heerlijke topwijn cadeau!

1. Châteauneuf-du-Pape AOP ‘Cellier des Princes’  

Geef je deze fles aan een echte wijnkenner, dan weet hij meteen dat hij een icoon uit de Côtes-du-Rhônes streek vastheeft. Maar ook wie hem nog niet kent, ontdekt al na een eerste degustatie waarom dit een klassewijn is. Onze huissommelier beschrijft de Châteauneuf-du-Pape als een robuuste wijn met een “prachtige combinatie van elegantie en kracht”. Een bijzonder cadeau voor mensen die bijzonder voor je zijn!

Châteauneuf du Pape AOP 'Cellier des Princes'
Châteauneuf du Pape AOP 'Cellier des Princes'
17.99
75 cl 23.99/l
Châteauneuf du Pape AOP 'Cellier des Princes'
Châteauneuf du Pape AOP 'Cellier des Princes'

2. Prosecco Superiore DOCG Asolo Millesimato ‘Grande Alberone’   

Wie feestdagen zegt, zegt bubbels. Daarom is onze Prosecco Superiore ‘Grande Alberone’ een uitstekend cadeau-idee. Je drinkt hem zowel bij het aperitief als bij lichte vleesgerechten of fijne visgerechten. Maar ook om voor het eerst te klinken in het nieuwe jaar is deze Prosecco een fijn geschenk. Niets beter om iemand ‘Gelukkig Nieuwjaar’ te wensen dan met deze betaalbare Kanjer #vandenaldi van hoge kwaliteit.   

Prosecco Superiore DOCG Valdobbiadene Millesimato 'Grande Alberone'
Prosecco Superiore DOCG Valdobbiadene Millesimato 'Grande Alberone'
9.99
75 cl 13.32/l
Prosecco Superiore DOCG Valdobbiadene Millesimato 'Grande Alberone'
Prosecco Superiore DOCG Valdobbiadene Millesimato 'Grande Alberone'

3. Toscana Rosso IGT     

Een wijn voor iemand anders kiezen is niet altijd eenvoudig. Weet je niet goed van welke smaken de andere persoon houdt? Kies dan voor onze Toscana Rosso. Deze rode wijn heeft geen al te complexe smaken, waardoor iedereen hem wel weet te appreciëren. Hij is zijdezacht in de mond en je proeft rode en zwarte kersen. Met deze heerlijk betaalbare kwaliteitswijn sla je de (kerst)bal nooit mis! 

4. Primitivo di Manduria ‘Ronco di Sassi Riserva’ 

Onze Ronco di Sassi Riserva is topkwaliteit in een fles. Geef je deze klassewijn cadeau, dan zijn de fijnproevers zeker onder de indruk. In deze rijke en complexe wijn herken je namelijk kruidige toetsen en aroma’s van donkere bessen en pruimen. Hij combineert perfect met rood vlees, ovenschotels en rijpe kazen. Ideaal voor bij een gezellige feestmaaltijd!  

5. Graves rouge ‘Château Haut-Pommarède’  

Staat er rundsvlees, lamsvlees of kaasplank op het feestmenu? Geef dan onze Graves rouge ‘Château Haut-Pommarède’ cadeau. Deze rode wijn heeft een aangename, volle smaak en past perfect bij je feestgerecht. Bovendien heeft hij een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Een heerlijke Kanjer #vandenaldi, wiens kwaliteit bekroond werd met een gouden medaille ‘Concours des Féminalise’. Is dat geen leuk geschenk?

wijnwijzer video

Geen idee? Vraag het aan onze sommelier!

Serveer je graag dé perfecte wijn bij je menu? Onze huissommelier John Van De Walle heeft een neus voor heerlijke combinaties. In onze wijnwijzer helpt hij je bij je keuze. Zo vind je snel en eenvoudig de ideale wijn bij je feestgerecht. Jij hoeft ‘m enkel nog maar te ontkurken, in te schenken en te proeven. Proost!

Wijnspecial

Wijnspecial

Onze huissommelier gidst je doorheen de kwaliteitswijnen van ALDI.

Nu lezen
Eindejaarsmagazine

Eindejaarsmagazine

Laat je inspireren door ons lekker betaalbaar najaarsassortiment.

Nu lezen
Feestspecial

Feestspecial

Hou je feesten betaalbaar dankzij de slimme tips van Willie Witloof en onze inspirerende recepten.

Nu lezen

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch