Acties

Lopende acties

Hou je van leuke prijzen? Kijk dan zeker eens rond op deze pagina, want met onze acties valt er heel wat leuks te winnen! Is er momenteel geen actie te bespeuren? Kom dan later nog eens langs en doe mee!

Win twee #Festivaldi-survivalpakketten voor jou en je festivalbuddy! (28/07/2022 – 02/08/2022)
wedstrijd

Hoe neem ik deel aan deze wedstrijd?

Laat ons voor dinsdag 02/08/2022 (12u) weten wie jouw partner in crime is op de festivalweide en waarom op onze wedstrijdpost op Facebook en/of Instagram. Zo maak je kans op twee #Festivaldi-survivalpakketten boordevol camping essentials en de bucket hat uit de ALDI-collectie: eentje voor jou en eentje voor je festivalbuddy! Het meest originele antwoord wint.

Wanneer ontvang ik mijn prijs?

Elke winnaar zal ten laatste op dinsdag 02/08/2022 gecontacteerd worden via een privébericht met de nodige informatie over de levering. Het volledige wedstrijdreglement kan je hier raadplegen.

Speel & win een gratis weekendje weg voor het hele gezin!
#Festivaldi-gezicht winactie

 

Van 27 juni t.e.m. 14 augustus zijn er veel leuke prijzen te winnen bij ALDI. Je kan deelnemen door onze wedstrijdvraag correct te beantwoorden en vervolgens aan het rad te draaien. Daarmee maak je kans op een weekendje weg in Sunparks of de Grotten van Han voor het hele gezin! Of win een winkelkar of plooibox vol met vers of een e-book vol met recepten en uitstapjes. Elke week kan er 1 keer deelgenomen worden, per uniek e-mailadres.

Raadpleeg hier het volledige actiereglement.

 

#Festivaldi-outfit winactie
#Festivaldi-outfit winactie

Niet gewonnen? Geen nood!

Ben je geen #Festivaldi-winnaar, maar wel aanwezig op het festival? Spot dan een van de #Festivaldi-gezichten, ga ermee op de foto en post deze foto op jouw persoonlijke Instagram feed. Tag @aldibelgium en zorg voor een zo origineel mogelijke foto. Zo maak jij nog kans op een limited edition ALDI-outfit!

Bekijk het wedstrijdreglement van de #Festivaldi-outfit winactie hier.

Waarschuwing valse websites

Opgelet! Online winkelen bij ALDI of thuisbezorging is niet mogelijk.

ALDI heeft hieromtrent ook geen enkele samenwerking met andere ondernemingen.

Elke andere informatie die je daarover zou lezen op websites van derden, of die je denkt te kunnen afleiden uit informatie op websites van derden, is NIET correct. Als deze derde websites ‘ALDI’-producten zouden aanbieden is dat ook zonder medewerking van ALDI.

Waarschuwing valse wedstrijden

Regelmatig circuleren er via internet valse wedstrijden of enquêtes waarbij zogenaamde ALDI-waardebonnen te winnen zijn.

ALDI wil consumenten informeren dat dergelijke wedstrijden en enquêtes geen initiatief van ALDI zijn. ALDI organiseert op dit moment geen wedstrijden en enquêtes waarbij waardebonnen gewonnen kunnen worden.
ALDI raadt de consumenten aan om niet aan dergelijke wedstrijden deel te nemen of enquêtes in te vullen.

Neem enkel deel aan wedstrijden en enquêtes die terug te vinden zijn op de officiële ALDI-kanalen.

Krijgt u via andere kanalen toch waardebonnen of verdachte mails toegestuurd, laat u dan niet vangen en wees alert voor misleiding, bedrog, fraude of oplichting. Hebt u hier een vermoeden van, of bent u reeds slachtoffer? Dan kunt u uw probleem melden aan de bevoegde diensten via het officieel meldpunt voor (internet)fraude.

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor

Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch