1. ALDI Real Estate
  2. Vastgoedportefeuille
  3. 3971 Heppen (Leopoldsbrug), Leopoldsburgsesteenweg 89 - Te koop
jemeppe

3971 Heppen (Leopoldsbrug), Leopoldsburgsesteenweg 89 - Te koop

Immo object Handelspand
Prijs Overeen te komen
Terreinoppervlakte 5455 m²
Gebouwoppervlakte 1149 m²
Verkoopsoppervlakte 888 m²
Aantal parkeerplaatsen 70
Constructiejaar 2008
Laatste renovatie n.v.t.

Beschrijving

Het handelspand bevindt zich op het gelijkvloers van het gebouw. De appartementen op de eerste verdieping zijn niet inbegrepen in de verkoop. 

Het gelijkvloers heeft een oppervlakte van 1.149 m2 en bestaat uit een verkoopsruimte, een kantoor met sociale en technische ruimte en een opslagruimte. Aan de opslagruimte grenst een loskade. Er is een parkeergelegenheid met 70 parkeerplaatsen. De grote gevel zorgt voor een goede zichtbaarheid vanop de Leopoldburgsesteenweg.

Bovenstaande gegevens dienen om u te informeren. ALDI Real Estate NV behoudt zich het recht voor deze gegevens op elk moment aan te passen of te verbeteren en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor elke materiële vergissing, onjuiste informatie of onvolledige inhoud.

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch