ALDI-gebouw met ALDI logo – ALDI Nord

ALDI België

Waar staat ALDI eigenlijk voor, letterlijk én figuurlijk? Wat zijn de drijfveren van ALDI België en wat betekent dat voor jou? Hier krijg je een antwoord op al jouw vragen. 

Onze missie

‘Hoge kwaliteit voor een lage prijs’. Dat is de basisbelofte waar onze 7.700 medewerkers elke dag hun schouders onderzetten. Een belofte die we allemaal samen met plezier waarmaken, voor onze klanten. Zodat zij steeds met plezier bij hun ALDI kunnen gaan winkelen.

Onze klanten kunnen rekenen op een uitgebreid vast assortiment met een ruime keuze aan dagverse producten en kwalitatieve huismerken. Tegen een ALDI-prijs. En dankzij al onze medewerkers die er elke dag opnieuw met de glimlach staan en ervoor zorgen dat onze producten in de rekken liggen. En uiteraard is er ook onze folder. Die valt elke week in de brievenbus en zet de nieuwste promo’s, acties en specials in de kijker.

Onze waarden

Eenvoudig, verantwoordelijk, betrouwbaar. Dat zijn onze dagelijkse drijfveren. Dankzij deze waarden gaan we resoluut voor eenvoud voor de klanten door efficiënte processen, en bieden we duurzame en verantwoorde producten van betrouwbare kwaliteit aan. De duurzame en verantwoorde producten zijn het resultaat van het maatschappelijk verantwoord ondernemerschap dat ALDI hoog in het vaandel draagt. We werken dagelijks aan een betere toekomst voor de natuur en de maatschappij. We zijn er immers van overtuigd dat onze inspanningen van vandaag leiden tot een betere wereld van morgen.

ALDI-weetjes

Wist je dat…

… de naam ALDI voortkomt uit Albrecht Discount? Onder die naam breidt Theo Albrecht in 1962 zijn winkelnetwerk verder uit in Noord-Duitsland.

… we ernaar streven om tegen 2025 alle eigenmerkverpakkingen 100% recycleerbaar, composteerbaar of herbruikbaar te maken?

… onze papieren én digitale folder al meermaals tot Beste Folder van het Jaar is bekroond door onze klanten?

… we 1450 producten in ons vast assortiment hebben?

… we sinds 1 januari 2020 zijn overgeschakeld op 100% groene stroom?

… we regelmatig samenwerken met influencers op social media om onze producten en campagnes extra in de verf te zetten?

In de kijker

Vandaag voor morgen

Vandaag voor morgen

Duurzaamheid is belangrijker dan ooit, maar samen kunnen we aan een betere toekomst voor de natuur en de maatschappij werken. Ontdek hier hoe.

Meer

Onze trots

Bij ALDI zijn we trots op wat we doen. Benieuwd waarop wij allemaal fier zijn? Ontdek het hier.

Meer

Geschiedenis

Hoe zijn we uitgegroeid van een lokale kruidenierswinkel tot een internationaal concern? Je ontdekt het hier.

Meer

Jobs

Slimme keuzes maken klínkt logisch, maar maak jij ze al? Werk jij al bij een bedrijf waar je volop voordelen en kansen krijgt? En heb je net als ons een gezonde dosis zelfrelativering? Word ook #vandenALDI. Want dat is nu, meer dan ooit, iets om mee uit te pakken, om fier op te zijn.

Meer

Pers

Op deze pagina vind je de meeste recente persberichten van ALDI België terug, alsook het bijhorende beeldmateriaal.

Meer
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch