1. Startpagina
  2. Vandaag voor morgen
  3. Traceerbaarheid en transparantie

Traceerbaarheid en transparantie

Vrouwelijke klant bekijkt ATC-code van ALDI-product – Traceerbaarheid en transparantie bij ALDI België

Welkom bij ATC

De ALDI Transparency Code (ATC) is ons antwoord op de vraag van onze klanten naar meer informatie over de herkomst van een product. Met de ATC komen wij tegemoet aan onze ALDI Nord CR Policy, om ons te engageren voor traceerbaarheid en transparantie in onze toeleveringsketen. 

Van onze leveranciers eisen wij, ongeacht de wettelijke bepalingen, de traceerbaarheid van onze producten tot hun herkomst. Met de ATC stellen wij deze informatie over de oorsprong van de producten direct bij de aankoop ter beschikking van onze klanten. 

Wij hebben de ATC op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier uitgewerkt. In de regel vindt u op de achterkant van verpakkingen met het ATC-logo een QR-code (Quick Response-code), die u snel en gemakkelijk met uw smartphone kunt scannen. Deze QR-code verschaft u binnen enkele seconden informatie over de herkomst van een product. Wanneer u de QR-code niet kunt vinden, kunt u het steeds vermelde ATC-nummer op deze website invoeren. 

Sinds de introductie in 2017 vinden onze klanten dit aanbod van transparante informatie op een steeds groeiend aantal productverpakkingen. In nauwe samenwerking met onze leveranciers werken wij intensief aan een voortdurende uitbreiding van dit aanbod. 

Verantwoord en veilig: ALDI-kwaliteit voor u!

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

ALDI-nieuwsbrief

Meld je aan en mis geen enkele aanbieding.

Herinnering voor

Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is? *

Datumselectie *

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Gelieve het veld in te vullen

Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.