Waarschuwing Valse waardebonnen, wedstrijden of enquêtes
Plantagearbeider met beide handen vol zonovergoten bladeren – Eerlijke handel bij ALDI België

Eerlijke handel

Ondersteunen van eerlijke handel

ALDI is n° 1 Fairtrade-retailer van België.

Geen enkele supermarktketen droeg in 2018 meer bij aan eerlijke handel dan ALDI.

Fairtrade Siegel – Fairer Handel bei ALDI Nord

Aldi verkoopt uitsluitend rozen die afkomstig zijn uit eerlijke handel. Alle rozen van ALDI België zijn 100% Fairtrade. En dit 365 dagen per jaar. Dankzij dit engagement van ALDI met Fairtrade Belgium zijn de telers en hun arbeid(st)ers in Afrika verzekerd van steun op lange termijn.

Wij bieden onze klanten een aantal Fairtrade-gecertificeerde producten aan. Kleine boeren en arbeiders in Afrika, Zuid-Amerika en Azië hebben baat bij eerlijke handel. De prijzen voor grondstoffen zoals cacao, suiker, koffie of rijst fluctueren sterk. Bij Fairtrade ontvangen boeren en producenten een vaste minimumprijs voor hun grondstoffen, zodat zij steeds hun productiekosten kunnen dekken en zo de toekomst van hun families verzekeren. Bovendien ontvangen de gemeenschappen van producenten een Fairtrade-premie voor het realiseren van maatschappelijke projecten, zoals bijvoorbeeld voor de bouw van scholen, waterputten, gezondheidscentra, wegen of voor andere investeringen in de lokale infrastructuur.

Fairtrade legt samen met vertegenwoordigers van kleine boeren en arbeiders, uniforme en bindende normen vast op het sociaal en ecologisch vlak, en laat de telers regelmatig inspecteren door onafhankelijke deskundigen. Daarmee draagt Fairtrade ​​actief bij aan de verbetering van de leef- en werkomstandigheden.

fairtrade

Fairtradeproducten

Bekijk hier ons assortiment fairtradeproducten.

Meer

ALDI-nieuwsbrief

Meld je aan en mis geen enkele aanbieding.

Herinnering voor

Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is? *

Datumselectie *

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Gelieve het veld in te vullen

Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.