Ons eindejaar, lekker betaalbaar
Rapportering over duurzaamheid – De visie van ALDI België
  1. Startpagina
  2. Duurzaamheidsrapporten

Tussentijds rapport 2018: voor mens en klimaat

tussentijds

Ook in 2018 hebben we het duurzaamheidsengagement van de ondernemingsgroep ALDI Nord voortgezet. In ons Tussentijds rapport 2018 [pdf] vindt u meer informatie over onze vooruitgang en verwezenlijkingen. Dit rapport steunt op de tien principes van het United Nations Global Compact (UNGC) en focust bijgevolg op de mensenrechten en klimaatbescherming. Meer informatie over onze verwezenlijkingen in 2018 vindt u op onze website www.cr-aldinord.com.  

Eenvoudig belangrijk: het duurzaamheidsrapport 2017 van de ondernemingsgroep ALDI Nord

Duurzaamheidsrapport

Onder het motto "Eenvoudig belangrijk" hebben wij het tweede duurzaamheidsrapport van de ondernemingsgroep ALDI Nord gepubliceerd. Hiermee houden wij ons aan onze belofte om onze stakeholders regelmatig en op een transparante manier te informeren over onze belangrijke sociale, ecologische en economische doelstellingen en maatregelen. Volg de CR-activiteiten van de ondernemingsgroep en steeds nieuwe highlights op onze website www.cr-aldinord.com.

Ons tussentijds rapport 2016: Wij houden woord

Een jaar na publicatie van het eerste duurzaamheidsrapport van de ondernemingsgroep ALDI Nord informeren wij met ons tussentijds rapport 2016 (PDF) over de belangrijkste veranderingen van ons duurzaamheidsengagement. Ontdek ons in 2016 geboekte succes op onze website www.cr-aldinord.com.

Duurzaam handelen: Duurzaamheidsrapport 2015 van de ondernemingsgroep ALDI Nord

ALDI België - Duurzaamheidsrapport

Eenvoudig en transparant: Zo berichten wij in ons eerste Duurzaamheidsrapport 2015 (PDF) over onze prestaties, uitdagingen en perspectieven voor een verantwoordelijke, duurzame ontwikkeling van onze ondernemingsgroep. In het duurzaamheidsrapport 2015 krijgen onze stakeholders voor de eerste keer transparante informatie over onze aanpak van het thema verantwoordelijkheid en de daartoe behorende uitdagingen. Naast de belangrijkste informatie levert het rapport talrijke cijfergegevens en geeft het een duidelijk overzicht van de doelstellingen waaraan wij ons meten. De publicatie van het rapport is een mijlpaal voor ALDI Nord en is tegelijkertijd een uitgangspunt voor de verdere dialoog met onze stakeholders.

Om ervoor te zorgen dat de focus van ons rapport op de essentie ligt, hebben wij vooraf precies geanalyseerd welke thema's voor onze stakeholders van bijzonder groot belang zijn. Bovendien berichten wij transparant conform de G4-richtlijnen van het wereldwijd erkende Global Reporting Initiative (GRI). Ons rapport voldoet aan de kernvereisten (optie "Core") van de standaardnorm en houdt rekening met het aanvullende protocol voor de voedingsindustrie.

 Op onze website www.cr-aldinord.com wordt de inhoud van ons duurzaamheidsrapport 2015 uitgebreid en overzichtelijk weergegeven. Klik op de link en ontdek hoe wij onze verantwoordelijkheid nemen, wat wij reeds bereikt hebben en wat onze visie op duurzame ontwikkeling is.

Eerste plaats voor ons duurzaamheidsrapport

CRRA Award 2017 – ALDI België

In het kader van de internationale CR Reporting Awards (CRRA) 2017 werd ons duurzaamheidsrapport in de categorie "Best First Time Report" met de eerste plaats bekroond. In de categorie "Best Report" behaalde het een tweede plaats. De CRRA, ingericht door CorporateRegister.com, is wereldwijd de enige onafhankelijke bekroning voor duurzaamheidsrapporten en zoekt jaarlijks de best opgestelde rapporten. Ons voor de eerste keer gepubliceerde CR-rapport was een schot in de roos: „Een uitstekend eerste duurzaamheidsrapport. Door een gedetailleerde beschrijving van zijn stakeholderengagement en een duidelijke focus op de essentie is ALDI Nord erin geslaagd om alle elementen van een succesvol rapport te bundelen", dixit een deelnemer aan de stemming.

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor

Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is? *

Datumselectie *

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Gelieve het veld in te vullen

Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.
div>

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.