1. Startpagina
  2. Groenten en fruit

Groenten en fruit

Wij hebben een boontje voor lekker verse groenten en fruit. Ontdek hier de duurzaamheid van ons aanbod.

Lokaal

Bij ALDI kiezen we bij voorkeur steeds voor lokale, Belgische producten. We zijn fier op groenten en fruit van hier. En niet alleen omdat ze zo lekker zijn. Ze groeien op velden en in boomgaarden die geen honderden kilometers van onze distributiecentra en winkels liggen, waardoor jij kan genieten van superverse producten. Die bevatten bovendien meer vitaminen en hebben een kleinere impact op het milieu.

Niet alle groenten en fruit zijn echter het hele jaar door beschikbaar zijn in België. Denk bijvoorbeeld maar aan broccoli die we in de winter invoeren uit Spanje. In de zomer daarentegen, vind je in onze winkels uiteraard broccoli die geteeld zijn op Belgische bodem.

Voor de producten die niet lokaal bevoorraad worden zoals bananen, hanteren we het principe ‘no air freight’. Dat wil zeggen dat we groenten en fruit niet per vliegtuig, maar per containerschip transporteren. Deze laatsten hebben namelijk een veel lagere impact op het milieu.

Seizoensgebonden

Bij ALDI geven we, zeker voor onze verse groenten en fruit, de voorkeur aan seizoensproducten. Via onze folder en website geven we onze klanten ook graag inspiratie voor lekkere recepten en kindvriendelijke bereidingen met seizoensgroenten en -fruit. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ovenschotel met rode spitskool in de lente of de herfst, een quiche met winterse groenten in de winter of een koude venkelsoep met garnalen en komkommer in de zomer?

Biologisch

Uiteraard hebben we ook een aanbod van biologische groenten en fruit in ons assortiment. Deze producten herken je aan het biolabel van ALDI, het Europese biolabel en aan hun authentieke smaak. Het Europese biolabel vind je enkel op voedingswaren die aan de strenge Europese biowetgeving voldoen. Bij biologische landbouw worden geen kunstmatige meststoffen en chemische pesticiden gebruikt. Ook genetisch gemodificeerde organismen en synthetische pesticiden mogen niet gebruikt worden. Lekker authentiek en goed voor het milieu.

GLOBALG.A.P.

Al onze fruit- en groentetelers voldoen aan criteria van de wereldwijde standaard GLOBALG.A.P. (Good Agricultural Practices). Op deze boerderijen wordt er streng toegekeken op milieu-impact en voedselveiligheid. Bovendien worden ook de arbeidsomstandigheden, de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van arbeiders jaarlijks onder de loep genomen.

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor

Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch