Waarschuwing Valse waardebonnen, wedstrijden of enquêtes

Kwaliteit en controle

Twee mannen die naar een koolrabi kijken met groene groentenkisten op de achtergrond – Kwaliteit en controle bij ALDI België

Hoge kwaliteit voor een ALDI-prijs

Elke dag moeten onze 450 filialen bevoorraad worden met verse groenten en vers fruit. Samen met onze langetermijnpartners zorgen we ervoor dat we iedere winkel elke dag van verse groenten en vers fruit van gecontroleerde kwaliteit kunnen voorzien. Daarbij zien we nauwgezet toe op parameters als etikettering en conformiteit aan de wettelijke normen en aan de ALDI-vereisten. Ook de verpakking moet kwalitatief en functioneel zijn.

Eerste kwaliteitscontrole

Man met groentenkist vol tomaten onder de arm aan tomatenstruik – Gcontroleerde kwaliteit bij ALDI

De eerste kwaliteitscontrole van groenten, fruit en kruiden gebeurt bij de producent.

De producten worden dagelijks uitgeleverd aan onze 7 distributiecentra. Bij de goederenontvangst onderwerpen opgeleide ALDI-medewerkers de geleverde producten aan een grondige kwaliteitscontrole. Kort daarna worden de goederen naar jouw lokale ALDI-filiaal getransporteerd, waar onze medewerkers de producten nog eens visueel controleren vooraleer ze in de rekken terechtkomen.

Ons groente-en fruitassortiment wordt ook geregeld gecontroleerd door onafhankelijke, geaccrediteerde controle-instanties en onderworpen aan steekproeven van experts.

Bijzonder strenge kwaliteitsvereisten

Man in witte werkjas controleert planten – Gecontroleerde kwaliteit bij ALDI

We hebben bijzonder strenge vereisten voor onze verse producten als groenten, fruit en kruiden. We verkopen enkel producten waarbij de restwaarden van pesticiden ver onder de wettelijk voorgeschreven maximumhoeveelheid liggen. We verplichten al onze leveranciers tot de naleving van strenge kwaliteitsvereisten, bovenop de wettelijke normen. De naleving van onze vereisten wordt gecontroleerd via een resem maatregelen, waaronder omvangrijke restwaardenanalyses.

Volledige traceerbaarheid

Tomaten in kisten met een vrouw op de achtergrond in een serre – Gecontroleerde kwaliteit bij ALDI

Al onze groenten- en fruitleveranciers voldoen aan de GLOBALG.A.P.-norm. Het GLOBALG.A.P.-systeem definieert bindende voorwaarden voor de groente- en fruitproductie met betrekking tot traceerbaarheid, arbeidsomstandigheden, het gebruik van pesticiden en de naleving van hygiënische en veiligheidsvoorschriften voor levensmiddelen.

Lekker lokaal

Appelboom op een weide met blauwe hemel – Gecontroleerde kwaliteit bij ALDI

Voor veel van onze groente- en fruitproducten vertrouwen we op onze regionale partners. Zo kunnen we garanderen dat de producten vers zijn en sparen we kilometers, wat goed is voor het milieu. Doordat we lokaal inkopen en inzetten op versheid, hebben we niet altijd alle artikelen in assortiment. Toch bieden we een ruime keuze: elke dag vind je ongeveer 90 groente- en fruitsoorten in onze rekken. Steeds meer van onze artikelen bieden we nu ook aan in gecertificeerde biokwaliteit en in bulk.

We willen gewoon dat je tevreden bent!

We zijn overtuigd van de versheid en kwaliteit van onze producten. Mocht je toch niet tevreden zijn met je aankoop, kan je het product uiteraard terugbrengen naar de winkel.

ALDI-nieuwsbrief

Meld je aan en mis geen enkele aanbieding.

Herinnering voor

Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is? *

Datumselectie *

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Gelieve het veld in te vullen

Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.