Certificaten en labels

Fairtradelabel – Certificaten en labels van ALDI België

Groenten en fruit van gecertificeerde kwaliteit

De hier vermelde certificaten en labels bewijzen de gecontroleerde kwaliteit van ons dagelijks verse groente- en fruitassortiment.

100% bio

We hebben het ook graag puur natuur. Daarom blijft ons assortiment van biogroenten en -fruit groeien. In biologische landbouw worden geen synthetische pesticiden gebruikt. Da's niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je gezondheid.

Ons assortiment bevat een waaier aan producten van met het EU-biolabel tegen gunstige prijzen.
 

EU-biolabel – ALDI België certificering

Fairtrade bij ALDI

Fruit met het Fairtrade-label is afkomstig uit eerlijke handel. Om het biolabel te verkrijgen, moeten de internationale Fairtrade-normen in acht worden genomen, die betrekking hebben op sociale, economische en ecologische aspecten. Producenten betalen bijvoorbeeld faire minimumprijzen en een fairtradepremie, respecteren het verbod op illegale kinderarbeid en leven milieubeschermingscriteria na (o.a. het beperkt gebruik van chemicaliën, het verbod op giftige pesticiden of genetische gemodificeerde organismen).

Fairtradelabel – ALDI België certificering

Traceerbaarheid van het landbouwbedrijf tot in de winkelrekken

ALDI verkoopt enkel groenten en fruit van producenten die volgens de GLOBALG.A.P.-norm gecertificeerd zijn. GLOBALG.A.P. is een internationaal kwaliteitscontrolesysteem voor landbouwproducten dat gebaseerd is op het principe van “good agricultural practices”.

Global G.A.P. – ALDI België certificering
ALDI-nieuwsbrief

Meld je aan en mis geen enkele aanbieding.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

Herinnering voor

Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is? *

Gelieve het veld in te vullen
Gelieve het veld in te vullen
Gelieve het veld in te vullen
Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Gelieve het veld in te vullen

Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.