Waarschuwing Valse waardebonnen, wedstrijden of enquêtes
  1. Startpagina
  2. Thema's
  3. Onze groenten en ons fruit

Onze groenten en ons fruit

Ontdek ons groente- en fruitassortiment

In ons uitgebreide groente- en fruitassortiment vind je verse producten van uitstekende kwaliteit, iedere dag opnieuw. Of je nu op zoek bent naar een stuk fruit voor tussendoor, verse groenten voor het avondeten of kruiden voor een stoofpotje: in de groente- en fruitrayons van ALDI vind je precies wat je zoekt.

Kwaliteit in alle lagen.

Van ananassen tot zoete aardappelen, onze groenten en ons fruit zijn allemaal van de beste kwaliteit. We kiezen onze leveranciers met de grootste zorg, zijn strenger dan we wettelijk moeten zijn en leiden onze eigen keurmeesters op. We controleren dus voortdurend op kwaliteit, van bij de pluk tot in je winkelmandje.

Lokaal geteeld. Dat is straf.

We zijn fier op de producten van hier. Daarom kiezen we ook zo veel mogelijk voor fruit en groenten die in onze regio geteeld worden. Dat is beter voor onze boeren, het milieu en voor jou. Want de couleur locale smaakt nog altijd het best.

Tot in de puntjes gecontroleerd.

Het fruit en de groenten in onze rekken zijn meerdere keren en op verschillende momenten gecontroleerd. Externe en interne specialisten bekijken de kwaliteit van al deze producten. Niet alleen in de winkel maar ook in onze distributiecentra en zelfs bij onze leveranciers. Vers van de test!

Bio, dat smaakt naar meer.

Heb je het graag puur natuur? Wij ook. Daarom blijft ons assortiment van biogroenten en -fruit groeien. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je gezondheid. Kijk dus in de folder en in de winkel uit naar het groene logo en pluk er de vruchten van.

Interview Kilian De Geyter, Manager Buying bij ALDI

‘De kwaliteit garanderen doe je niet door zelf kersen te plukken, maar door een band op te bouwen met de leveranciers’

Verras je vrienden met een vers kaartje.

ALDI-nieuwsbrief

Meld je aan en mis geen enkele aanbieding.

Herinnering voor

Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is? *

Datumselectie *

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Gelieve het veld in te vullen

Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.