1. Startpagina
 2. Samen zorgen voor elkaar

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik ALDI bereiken met mijn COVID-19 vragen en bezorgdheden over een (mogelijke) besmetting?

Wanneer je  bezorgd bent over jouw ALDI-bezoek en de genomen COVID-19 maatregelen of wanneer je een (mogelijke) besmetting wenst te melden, kan je contact opnemen met klantendienst@aldi.be of kan je een contactformulier (Contact – Je ALDI-contactformulier) invullen . Noteer zeker jouw gegevens en deze van je ALDI-winkel.  We nemen zo snel als mogelijk terug contact.

Wijzigen de openingsuren van mijn winkel?

Neen, de openingsuren zijn: ma-zat, 8u30-19u00

Kan ik een (online) bestelling plaatsen en deze afhalen of laten leveren?

Het is niet mogelijk artikelen te bestellen of te reserveren, zowel online als in de winkel en deze af te halen of thuis te laten leveren.

Je kan terecht in onze winkels tijdens de gekende openingsuren. Onze teams staan klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en hebben de nodige maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat er geen schaarste komt aan producten. We beschikken over voldoende voorraad, maar geef onze medewerkers de tijd om de producten te voorzien in de winkel. We danken je voor je begrip.

Blijf gezond. Samen zorgen voor elkaar.

Welke hygiënemaatregelen hebben jullie genomen?

Deze uitzonderlijke tijden vragen echter om uitzonderlijke maatregelen ter bescherming van de gezondheid en het welzijn van zowel onze medewerkers als van u, onze klant. Gelieve hiervoor begrip op te brengen.

 • We beperken ook het aantal klanten in de winkel (1 bezoeker per 10 m2) en we voeren een actieve toegangscontrole in waar nodig, afhankelijk van de grootte van de supermarkt. We beseffen dat deze maatregel wachttijden en ongemak met zich meebrengt, maar we rekenen op je begrip. Er zal iemand aan de ingang van de winkel staan om alles in goede banen te leiden.
 • We voorzien handgel aan de ingang van winkel.
 • Hou steeds voldoende afstand (1,5 meter) t.o.v. andere klanten en onze medewerkers, ook aan de kassa. We voorzien vloerstickers om de beste winkelrichting aan te duiden en we voorzien markeringen aan de kassazone om de afstand te garanderen. De vloerstickers helpen ook om de sociale afstand te herinneren
 • We voorzien een plexiglas afscherming tussen de medewerker en de klant aan de kassa.
 • Gebruik bij voorkeur een winkelkar in de winkel, en ook graag bij het wachten buiten.
 • Gelieve geen (hand-)contact te maken.
 • Betaal zoveel mogelijk elektronisch.
 • Indien u zich ziek voelt, vragen we om niet te komen winkelen.

Het is belangrijk dat iedereen het goede voorbeeld geeft en de preventiemaatregelen ernstig neemt en opvolgt, om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan.

Blijf gezond. Samen zorgen voor elkaar.

Moet ik een mondmasker dragen in de winkel?

Nee, het dragen van een mondmasker is niet langer verplicht.

Zal ik bij jullie mondmaskers kunnen aankopen?

Ja, er zijn mondmaskers verkrijgbaar in een verpakking van 5 of 10 stuks. Je kan deze vinden naast de wattenstaafjes en wattenschijfjes.

We bieden de mondmaskers aan tegen de laagst mogelijke prijs met 2 cent extra per masker voor het goede doel.

Samen houden we (af)stand

Samen zorgen voor elkaar
Beste klant,

Het zijn moeilijke tijden, maar net daarom moeten we de maatregelen blijven respecteren.

Samen houden we stand!

Jouw ALDI-team.

Hygiënemaatregelen in de winkel

Beste klant,

Steeds meer mensen zijn gevaccineerd tegen het Coronavirus, en dat is goed nieuws! Mogen wij jou vriendelijk vragen, zelf wanneer je al gevaccineerd bent, onderstaande preventiemaatregelen te volgen.

We voorzien handgel aan de ingang van de winkel.

Hou steeds voldoende afstand (1,5 meter) t.o.v. andere klanten en onze medewerkers, ook aan de kassa. We voorzien vloerstickers om de beste winkelrichting aan te duiden en we voorzien markeringen aan de kassazone om de afstand te garanderen. De vloerstickers helpen ook om de sociale afstand te herinneren.

Betaal zoveel mogelijk elektronisch.

Gebruik bij voorkeur een winkelkar in de winkel, en ook graag bij het wachten buiten.

 

Gelieve geen (hand-)contact te maken.

covid

Winkel rustiger en kom op dinsdag of donderdag

Indien je je ziek voelt, vragen we om niet te komen winkelen.

Als je ons een bericht wilt sturen, gebruik dan steeds dit contactformulier.

Het is belangrijk dat iedereen het goede voorbeeld geeft en de preventiemaatregelen ernstig neemt en opvolgt, om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan.

We volgen de situatie op de voet en houden je op de hoogte.

Bedankt voor je begrip en blijf gezond.

Samen zorgen voor elkaar!

Jouw ALDI-team.

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor

Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
 • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
 • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
 • Vul minstens alle velden met een * in.
 • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
 • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch