1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Vleesgerechten
  4. Lamskoteletjes met groentecurry en rijst

Lamskoteletjes met groentecurry en rijst

Gemakkelijk

20min.

4 Porties
12 lamskoteletjes (gemarineerd)
0,5 bloemkool
1 rode paprika
1 gele paprika
1 rode ui
1 teentje look/knoflook
enkele takjes peterselie
2 dl room
1 dl water
1 dl volle melk
400 g basmatirijst
2 eetlepels currypoeder
1 eetlepel braadmargarine
2 eetlepels olijfolie
1 snuifje peper & zout
Recept mailen
Kook de rijst gaar volgens de instructies op de verpakking.
Snijd roosjes van de bloemkool en blancheer kort in kokend gezouten water. Schil de paprika's en verwijder de zaadlijsten en zaden. Snijd het vruchtvlees van de paprika’s in kleine blokjes. Pel de rode ui en snijd in fijne ringen. Pel de knoflook en snipper fijn.
Zet een wokpan op het vuur met een beetje olijfolie en bak de paprikablokjes, de uiringen en de fijngesnipperde knoflook kort glazig.
Meng de room, de melk en het water en giet bij de groenten. Doe er het currypoeder bij en laat inkoken tot een lopende currysaus. Breng op smaak met peper en zout.
Zet een pan op het vuur met de olijfolie en een beetje braadmargarine. Laat de koteletten eerst 20 seconden op een hoog vuur korsten aan elke kant. Zet daarna het vuur lager en laat het vlees nog ongeveer 3 minuten aan elke kant verder garen.
Verdeel de rijst over de kommetjes. Lepel er de groentecurry over en werk af met enkele plukjes peterselie. Serveer meteen.
Recept mailen
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch