1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Visgerechten
  4. Tompoes van scampi en mango

Tompoes van scampi en mango

Gemakkelijk

20min.

4 Porties
8 scampi’s
2 mango's
1 eetlepel Griekse natuuryoghurt
1 eetlepel mayonaise
1 eetlepel olijfolie
0,5 limoen (uitgeperst)
1 lente-uitje
0,5 puntpaprika
1 tomaat
1 avocado
1 snuifje peper & zout
Recept mailen
Pel de scampi's en verwijder het darmkanaal. Zet een pannetje op het vuur met de olijfolie en bak de scampi's kort en krokant. Snijd de scampi's doormidden. Snipper de lente-ui in kleine ringetjes.
Schil de mango’s en snijd langs de pit het vruchtvlees in grote, dunne plakjes van ongeveer 2 mm dik. Steek met een uitsteekvorm rondjes uit van ongeveer 8 cm doorsnede.
Meng de Griekse natuuryoghurt met de mayonaise en zet even opzij.
Verwijder het kroontje van de tomaat en snijd in vieren. Verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verwijder de schil van de avocado en snijd het vruchtvlees in heel kleine blokjes. Maak de paprika schoon en snijd in superfijne blokjes. Meng de tomaat-, paprika- en avocadoblokjes door elkaar. Besprenkel met het limoensap en kruid met peper en zout.
Bouw de tompoes op. Leg hiervoor een plakje mango op ieder bord en lepel er wat yoghurt-mayonaise op. Snijd de helft van de scampi in tweeën, schik telkens twee halve scampi's op het plakje mango en bestrooi met de fijngesnipperde lente-ui. Dek af met een plakje mango en lepel er de groenteblokjes op. Dek af met een laatste plakje mango, schik er nog wat fijngesneden groenten op en werk af met een halve scampi.
Recept mailen
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch