Flatbread met hummus

Gemakkelijk

70min.

8 Porties
400 g zelfrijzende bloem
600 g kikkererwten
1 citroen
3 teentjes knoflook
650 g natuuryoghurt op Griekse wijze
27 EL culinaire olijfolie
3 takjes verse peterselie
peper en zout
Recept mailen
Het flatbread
Meng de bloem, 350 g yoghurt en wat zout tot een elastisch deeg. Dek af, laat 20 minuten rusten en verdeel in 8 gelijke delen. Bestrijk je werkblad telkens met 1 eetlepel olijfolie en rol elk stukje deeg uit tot een groot vel van 3 à 4 mm dik. Bestrijk elke zijde met 2 eetlepels olijfolie, bak telkens 3 minuten in een warme grillpan en laat afkoelen op een rooster.
De hummus
Giet het vocht van de kikkererwten weg, spoel en laat uitlekken. Halveer de citroen en pers uit. Pel de teentjes knoflook en mix samen met het grootste deel van de kikkererwten, 1 eetlepel citroensap, de rest van de yoghurt en 1 eetlepel olijfolie tot een egaal mengsel. Breng op smaak met peper en zout. Schep de hummus in een kommetje, besprenkel met de rest van de olijfolie en garneer met de overige kikkererwten. Spoel de peterselie en werk er de hummus en het flatbread mee af.
Recept mailen
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch