AOP Touraine de Loire Brut 'Louise d'Estrée'
AOP Touraine de Loire Brut 'Louise d'Estrée'

1 / 1

AOP Touraine de Loire Brut 'Louise d'Estrée'

schitterende mousserende wijn uit de Loire die via de méthode traditionelle werd gevinifieerd, in de neus aangename en elegante aroma's van wit fruit en citrus, in de mond frisse aanzet gevolgd door een volle, ronde afdronk • druivensoort: 90% chenin blanc, 10% chardonnay

 • serveertemperatuur: 6-8 °C

 • aanbeveling: als aperitief, bij lichte (voor)gerechten, vis, gevogelte, kazen


Ons vakmanschap drink je met verstand.

7.99
75 cl 10,65/l
AOP Touraine de Loire Brut 'Louise d'Estrée'

 • Onze AOP Touraine de Loire Brut 'Louise d'Estrée' kreeg een gouden medaille op de Concours des vins du Val de Loire.

 • Onze AOP Touraine de Loire Brut 'Louise d'Estrée' werd positief beoordeeld in de media:


  • La Dernière Heure, augustus 2020:


"Vol frisheid en spanning, erg aangenaam in de mond, met aangename fijne bubbels en gematigde aroma's van citrus en een lange afdronk." • Het Nieuwsblad, september 2020:


"Fijn parelend, best verfijnde neus met toetsen van wit en geel fruit, goed strak van bij de start, exotisch gedroogd fruit in de mond, pittige zuren en een bekoorlijke lengte." • L'Avenir, september 2020:


"Perfect evenwichtig tijdens het proeven. Bovendien heeft hij een heel uitzonderlijke prijs-kwaliteitsverhouding." • Het Laatste Nieuws, december 2020:


"Mooi en droog, maar nog altijd fruitig. En voor amper 7,99 euro is deze kwaliteit haast een koopje." • Het Nieuwsblad, april 2021:


"Expressief en frivool in neus en mond, eerst bloemig maar rijpe meloen, wijnperzik en meer exotisch fruit,evenwichtig en gevuld,voorbeeldige frisheid in finale. Aperobubbel voor bij sushi."


 

ALDI-nieuwsbrief

Schrijf je in en krijg altijd de strafste promo's in je mailbox.

Herinnering voor

Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is? *

Datumselectie *

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Gelieve het veld in te vullen

Ter info
 • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
 • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
 • Vul minstens alle velden met een * in.
 • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
 • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.
div>

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.