Veggie notengebraad

Gemiddeld

2u.

6 Porties
200 g biohazelnoten
400 g butternutpompoen
200 g kastanjechampignons
3 stengels groene selder
200 g veenbessen
100 g wit brood
3 bio-eieren
1 rode ui
1 teentje knoflook
3 EL limoensap
3 EL culinaire olijfolie
Recept mailen
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Halveer de butternutpompoen in de lengte. Haal de pitten en de draderige binnenkant eruit en snijd het vruchtvlees in blokjes van 2 cm.
Leg de pompoenstukjes in een ovenschaal. Voeg een eetlepel olijfolie toe en dek af met aluminiumfolie. Rooster 30 minuten in de oven tot de pompoen zacht is.
Snijd de ui, de groene selder en de champignons in kleine blokjes van ongeveer 1 cm.
Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan. Bak de ui, groene selder en kastanjechampignons gaar. Plet de knoflook en voeg toe.
Rooster het brood en verkruimel.
Hak de hazelnoten grof en doe ze in een kom. Voeg ook de broodkruimels, het limoensap, de geroosterde pompoenblokjes en de gebakken groenten toe. Kluts de eieren, roer ze door het mengsel en kruid af met peper en zout.
Kook de veenbessen in een pan tot ze zacht worden.
Smeer een rechthoekige bakvorm in met 1 eetlepel olijfolie. Lepel de veenbessen in de bakvorm en laat 5 minuten rusten. Doe dan het notenmengsel over de veenbessen. Bedek met aluminiumfolie en bak 25 minuten.
Haal dan de folie van de bakvorm en bak opnieuw 25 minuten.
Haal het notengebraad uit de oven en laat 15 minuten rusten. Draai de bakvorm om en leg het notengebraad voorzichtig op een schaal. Garneer met veenbessen en stukjes hazelnoot.
Recept mailen
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch