1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Feestelijke gerechten
  4. Bruschetta met gerookte eendenborst, gekaramelliseerde walnoten, appelsalsa en mosterd-tijmdressing

Bruschetta met gerookte eendenborst, gekaramelliseerde walnoten, appelsalsa en mosterd-tijmdressing

Gemakkelijk

40min.

4 Porties
50 g gerookte eendenborsfilet
1 bosje biotuinkruidenmix tijm
1 EL bruine suiker
10 g halfvolle boter
40 g biowalnoten
1 tl dijonmosterd
50 ml maïsolie
4 EL vloeibare honing
een halve citroen
een halve ciabatta
een snuifje peper
een snuifje zout
2 jonagoldappels
Recept mailen
Verwarm de oven voor tot 160 °C. Verwarm 2 el honing met de helft van de boter en een snuf zout op een zacht vuur. Zet het vuur uit en roer de walnoten onder het honingmengsel. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel er de noten over. Zet 20 minuten in de oven. Schep elke 5 minuten om. Haal de noten uit de oven, bestrooi ze met de bruine suiker en laat afkoelen.
Schil de appels en snijd ze in kleine blokjes. Bak ze in de andere helft van de boter beetgaar. Voeg het appelsap, citroensap en 2 el honing toe en roerbak 5 minuten.
Snijd de ciabatta in sneetjes van 1 cm dik. Bedruppel het brood met wat olie en bak langs beide kanten goudbruin. Maak de dressing en meng 50 ml maïsolie met de resterende honing, de mosterd en de tijm. Breng op smaak met peper en zout.
Beleg de sneetjes ciabatta met de appelsalsa en een plakje eendenborstfilet. Hak de noten grof en strooi over de bruschetta. Druppel er tot slot nog wat van de dressing over. Serveer meteen.
Tip: voor een snellere versie kun je de appel ook in schijfjes snijden, besprenkelen met olijfolie en even op de grillpan leggen.
Recept mailen
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch