1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Dranken & cocktails
  4. Hot Toddy met gedroogde Sinaasappel

Hot Toddy met gedroogde Sinaasappel

Gemakkelijk

4u. 35min.

1 Porties
240 ml water
1 zakje zwarte thee
1 EL vloeibare honing
45 ml Old Scotch Whisky
1 biocitroen
2 sinaasappels
Recept mailen
Maak de gedroogde sinaasappelschijfjes vooraf: verwarm je oven voor tot 100 °C. Snijd de sinaasappel met schil en al in dunne plakken, snijd de helft van de plakken nog eens in tweeën. Bedek een bakplaat met bakpapier en schik er de plakjes en de halve plakjes op. Laat de sinaasappel 3 à 4 uur drogen in je oven op 100 °C en draai om het uur even om. Haal uit de oven en laat afkoelen. Deze sinaasappelschijfjes blijven weken goed en zijn een smaakmaker voor veel drankjes en gerechten. Je kunt ze zelfs als decoratie gebruiken!
Voor de Hot Toddy’s zelf: breng het water aan de kook en laat het theezakje 3 à 5 minuten trekken. Pers het sap van een halve citroen en snijd de andere helft in halve plakjes.
Warm intussen je glas op door er heet water in te gieten en zo’n halve minuut te laten staan. Giet het water weg en doe de honing in het glas. Voeg de thee en de whisky toe, samen met het citroensap. Meng goed zodat de honing goed oplost. 
Werk af met schijfjes gedroogde sinaasappel en plakjes citroen. 
Recept mailen
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch