Tiramisu in a jar

Gemakkelijk

30min.

4 Porties
300 g aardbeien
1 limoen
250 g kristalsuiker
125 g witte chocolade
100 g boudoirs
3 verse eieren
250 g mascarpone
100 g pistachenoten
een snuifje zout
Recept mailen
De aardbeiensiroop
Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd in kwartjes. Was de limoen en schraap er wat zeste van. Kook 250 g aardbeien, 200 g suiker en de zeste op een zacht vuurtje en laat 15 minuten inkoken. Zeef daarna het mengsel en vang de siroop op.
De vulling
Smelt de witte chocolade. Doop de boudoirs er tot aan het midden in en doop de andere kant in de aardbeiensiroop. Leg samen met de helft van de aardbeien op de bodem van de bokalen en zet in de koelkast.
Scheid de eieren. Klop de dooiers en de rest van de suiker op met een garde tot het geheel begint te schuimen. Voeg de mascarpone toe en klop verder tot een gladde crème. Zet in de koelkast. Klop het eiwit op met een snuifje zout en meng voorzichtig met het mascarponemengsel.
De bokaal vullen
Verdeel de rest van de aardbeikwartjes en het mascarponemengsel over de bokalen. Laat minstens 5 uur rusten in de koelkast. Hak de pistachenoten fijn en strooi over de desserts. Snijd de limoen in schijfjes en werk er de bokalen mee af.
Recept mailen
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch