No-bake dadelcupcakes

Gemakkelijk

30min.

12 Porties
150 g biocashewnoten
60 g bioparanoten
12 medjooldadels
10 passievruchten
12 frambozen
150 g blauwe bessen
80 g geraffineerde biokokosolie
2 EL hazelnootpasta duo
30 g Fairtradebiochocolade
50 g havermout
60 ml vloeibare honing
een snuifje zeezout
Recept mailen
De bodem
Laat de cashewnoten minstens 4 uur weken, giet daarna af en spoel. Houd aan de kant voor de vulling. Smelt 20 g kokosolie in de microgolfoven en giet in een blender. Breek de chocolade in stukken, ontpit de dadels en voeg beiden toe. Doe ook de paranoten, de hazelnootpasta, de havermout en wat zout erbij en mix fijn tot een kleverig deeg. Er mogen nog wat stukjes in zitten. Doe in elk cupcakevormpje een eetlepel van het deeg, duw goed aan voor een stevige bodem en laat 1 uur opstijven in de koelkast.
De vulling
Smelt de rest van de kokosolie en mix samen met de cashewnoten, de honing en het vruchtvlees van de passievruchten tot een smeuïge vulling. Vul er de cupcakevormpjes verder mee op en laat opnieuw 1 uur opstijven in de koelkast.
De afwerking
Doe de rest van de vulling in een spuitzak en spuit een toefje op elke opgesteven cupcake. Was de frambozen en de blauwe bessen en werk de cupcakes ermee af.
Recept mailen
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch