1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Desserts
  4. Langevingertaartjes met witte chocolademousse

Langevingertaartjes met witte chocolademousse

Gemakkelijk

3u.

4 Porties
1 doos boudoirs GALA®
½ ananas
200 g witte chocolade
witte paaseitjes
250 g mascarpone
3 el kristalsuiker
3 el poedersuiker
4 verse bio-eieren
een handvol verse biomuntblaadjes
Recept mailen
1. Scheid de eieren en smelt de chocolade au bain-marie. Laat de chocolade een beetje afkoelen en meng met de mascarpone en de eidooiers tot je een homogeen beslag krijgt.
2. Voeg de poedersuiker toe aan het eiwit en klop stijf. Spatel voorzichtig door het mascarponemengsel tot je een luchtige chocolademousse krijgt. Laat 15 minuten opstijven in de koelkast.
3. Bekleed 4 hoge koffietassen of potjes met vershoudfolie en lepel een laagje chocolademousse van 1 cm op de bodem. Zet de lange vingers tegen de wand en vul het midden op met de chocolademousse. Laat 2 uur opstijven in de koelkast.
4. Schil de ananas en snijd in blokjes. Kneus de kristalsuiker en de muntblaadjes in een vijzel tot de suiker groen kleurt.
5. Haal de taartjes uit hun vormen door voorzichtig aan de vershoudfolie te trekken. Werk de bovenkant af met de stukjes ananas en de witte paaseitjes. Strooi er als laatste de muntsuiker over.
Recept mailen
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch