1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Desserts
  4. Kerstpannenkoekjes met crèmelikeur en vers fruit

Kerstpannenkoekjes met crèmelikeur en vers fruit

Gemakkelijk

30min.

4 Porties
50 ml crèmelikeur
50 g pure chocolade
1 granaatappel
150 g blauwe bessen
1 mango
30 g pistachenoten
200 g tarwebloem
3 bio-eieren
400 ml halfvolle melk
1 zakje vanillinesuiker
1 toefje slagroom
60 g poedersuiker
30 g artisanale zachte boter
een snuifje zout
Recept mailen
Klop de bio-eieren luchtig met de poedersuiker, de vanillinesuiker en een snuifje zout. Zeef er de tarwebloem bij en meng goed door elkaar. Voeg de halfvolle melk toe en klop tot een glad beslag.
Smelt wat boter in een pan met antiaanbaklaag en bak pannenkoeken van het beslag.
Breek de chocolade in stukjes, giet er de crèmelikeur bij en laat au bain-marie of in de microgolfoven smelten. Roer goed door en schep de chocolade dan in een spuitzakje met fijne mond. Hak de pistachenoten fijn. Verwijder de pitjes uit de granaatappel. Snij het vruchtvlees van de mango in plakken van 0,5 cm dik. Steek er met een uitsteekvorm kleine sterren uit.
Vouw een pannenkoek eerst dubbel. Spuit wat slagroom op de ene helft van de pannenkoek en verdeel er wat blauwe bessen over. Vouw nog eens dubbel, tot een driehoek. Leg zo drie gelijkaardige pannenkoeken half op elkaar, als een kerstboom, op een bord. Herhaal zo drie keer.
Maak met de chocoladesaus slingers over de kerstoom en werk verder af met de granaatappelpitjes, mangosterren en pistachenoten. Strooi er eventueel nog wat poedersuiker over.
Recept mailen
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch