1. Startpagina
  2. Recepten
  3. BBQ-recepten
  4. Gevulde aardappel met grillfakkels

Gevulde aardappel met grillfakkels

Gemakkelijk

35min.

4 Porties
4 grillfakkels
4 aardappelen
1 rolletje kruidenboter
1 blikje maïs
2 tomaten
1,5 rode uien
150 g cheddarkaas
1 plantje peterselie
6 eetlepels olijfculinaire
1 snuifje zwarte peper
1 snuifje zout
Recept mailen
Verwarm de oven voor op 200° C.
Spoel de aardapelen af en prik er met een vork gaatjes in. Leg ze in een ovenschaal en besprenkel met een viertal eetlepels olijfolie. Pof de aardappelen in de oven. De gaartijd hangt af van de grootte van de aardappels, maar prik tussendoor met een vork om te controleren of ze gaar zijn.
Schil ondertussen de uien en snipper ze fijn. Bak ze daarna met 2 eetlepels olijfolie in een pan tot ze glazig zijn.
Als de aardappelen gaar zijn, snijdt u aan beide kanten van de aardappel een stukje weg. De bovenkant kan u later als dekseltje gebruiken. De onderkant hebt u niet meer nodig, maar zo staat uw aardappel stabiel op zichzelf. Hol de aardappelen en de dekseltjes uit met een lepeltje en houd de aardappelvulling apart.
Snijd de tomaten in blokjes en de cheddarkaas in fijne stukjes. Houd wat peterselie apart om te garneren en hak de rest fijn.
Doe de aardappelvulling in een kom en voeg de tomaten, de maïs, de peterselie, de cheddarkaas en de gebakken ui toe. Kruid af met peper en zout.
Vul elke aardappel overvloedig met de vulling.
Gril de grillfakkels mooi gaar en schep ondertussen op de aardappelvulling wat kruidenboter. Zet op het laatste moment de gevulde aardappels nog even mee op de grill zodat de boter smelt.
Serveer de aardappels samen met de grillfakkels en werk af met wat zwarte peper en enkele blaadjes platte peterselie.
Recept mailen
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch