1. Startpagina
  2. Aziatisch
  3. Oosterse papillot van kabeljauw en roze garnalen

Oosterse papillot van kabeljauw en roze garnalen

Gemakkelijk

45min.

Bereidingstijd

Ingrediënten 4 Porties

4 kabeljauwhaasjes
80 g roze garnalen
400 g wokgroenten
4 eetlepels zoetzure saus
2 builtjes basmatirijst
2,5 dl kokosmelk
50 ml Witte wijn (Siciliaanse)
1,5 cm gember
1 citroen
1 teentje look/knoflook
1 ui/ajuin

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 °C.
Leg 2 vellen aluminiumfolie op elkaar en leg in het midden een kabeljauwhaasje. Doe dit voor de 4 papillotten.
Pel de look en pers fijn.
Schil de gember en rasp fijn.
Verdeel de wokgroenten, look en gember over de vis.
Vouw de randen van elk pakketje omhoog en vouw opzij goed dicht.
Giet in elke papillot wat kokosmelk, 1 eetlepel zoetzure saus en een scheutje witte wijn.
Schil de ui, snijd in fijne ringen en verdeel over de papillotten.
Pluk enkele blaadjes peterselie van hun steeltjes. Verdeel ze samen met de garnalen over de 4 pakketjes.
Was de citroen en snijd in vier partjes.
Leg bovenop elke vis een partje citroen en vouw de papillot goed dicht, niet te strak.
Stoom de papillotten 20 à 25 minuten in de oven.
Breng ruim gezouten water aan de kook.
Kook de rijst in 12 minuten beetgaar.
Giet de rijst af, laat uitlekken en verwijder de plastic.
Haal de papillotten uit de oven en vouw open.
Strooi nog wat verse peterselie over de papillotten en serveer de rijst erbij.
ALDI-nieuwsbrief

Meld je aan en mis geen enkele aanbieding.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

Herinnering voor

Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is? *

Gelieve het veld in te vullen
Gelieve het veld in te vullen
Gelieve het veld in te vullen
Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Gelieve het veld in te vullen

Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.