1. Startpagina
 2. P
 3. Xbox Live Gold-abonnement 3 maanden
Xbox Live Gold-abonnement 3 maanden
Xbox Live Gold-abonnement 3 maanden
Xbox Live Gold-abonnement 3 maanden
Xbox Live Gold-abonnement 3 maanden

9 / 27

Xbox Live Gold-abonnement 3 maanden

Xbox Live Gold-abonnement van 3 maanden • na betaling in je ALDI-winkel ontvang je een kassaticket met een unieke pincode

 • met deze unieke pincode kan je de kaart activeren via je Xbox Live-account

19.99
per stuk

Wil je graag gamen met en tegen spelers van de hele wereld? Dat kan met Xbox Live Gold. Je wordt lid van de grootste community van gamers. En je krijgt toegang tot een van de snelste en meest betrouwbare internationale netwerken om fantastische multiplayergames te spelen. Zo geniet je meteen van de beste spelervaring op zowel Windows 10-apparaten als Xbox One-consoles. Met minder wachttijden en geoptimaliseerde matchmaking.


Als Xbox Live Gold-lid profiteer je van vier straffe voordelen: 1. Het meest vooruitstrevende netwerk. In de Xbox Live-community vinden elke maand meer dan 1 miljoen multiplayer-wedstrijden plaats. Het netwerk is dan ook gebouwd voor snelheid, prestaties en betrouwbaarheid. Er worden regelmatig nieuwe features toegevoegd. Zo scheert je multiplayer-spelervaring steeds hogere toppen.

 2. Multiplayergaming. Je bouwt spectaculaire en verrassende werelden. Of je speelt mee in spannende gevechten, die zowel je brein als je reflexen stevig op de proef stellen. Hou jij meer van competitieve of samenwerkende spelervaringen? Met Xbox Live Gold beleef je het nog zoveel intenser. In je eentje is het al top. Maar met en tegen andere spelers krijgt het avontuur nog een extra dimensie.

 3. Elke maand gratis games. Xbox Live Gold geeft je waar voor je geld. Want je ontvangt tot vier gratis games per maand. Zo kan je met een Xbox Live-lidmaatschap op één jaar tijd gratis genieten van Xbox One- en Xbox 360-games ter waarde van zo’n 500 euro.

 4. Stevige kortingen op games. Als Xbox Live Gold-lid krijg je tot 50% en zelfs tot 75% korting op een mooie verzameling Xbox-games.


Test het zelf uit. In je ALDI-winkel kan je Xbox Live Gold-lidkaarten van 3 of 12 maanden kopen. En uiteraard is dat ook een gouden cadeau-idee.


Zo activeer jij je Xbox Live Gold-abonnement:
1. Meld je aan met je Microsoft-account (of maak er meteen een aan).
2. Voer je Xbox Live Gold-code in. Die vind je op de kaart die je in je ALDI-winkel hebt gekocht.
3. Klik op ‘bevestigen’. Je Xbox Live Gold-code is nu geactiveerd. Veel plezier!Deze kaart kan je in elke Belgische ALDI-winkel kopen. Betaalde kaarten worden niet omgeruild of teruggenomen. ALDI is niet de dienstverlener. Een andere onderneming levert de diensten nadat je de herlaadkaart, die je bij ALDI kocht, hebt geactiveerd.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
 • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
 • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
 • Vul minstens alle velden met een * in.
 • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
 • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch