1. Startpagina
 2. P
 3. Varkenskotelet, 2 st.
Varkenskotelet, 2 st.
Varkenskotelet, 2 st.
Varkenskotelet, 2 st.
Varkenskotelet, 2 st.

1 / 46

Varkenskotelet, 2 st.

mals stukje vlees uit de rug van het varken, Belgisch kwaliteitsvlees

2.99 2.95
375 g 7.87/kg
Varkenskotelet, 2 st. Varkenskotelet, 2 st.

  • Een mals stukje vlees uit de rug van het varken: een smaakvolle kotelet voor de liefhebbers.

 • Deze magere kotelet is op gelijke dikte gesneden uit de rug van het varken, zodat die bij het bakken gelijkmatig gaart. Lekker makkelijk, deze smaakbom!


Tip: De fijne smaak van varkensvlees haal je naar boven met champignons en ui. Een toefje mosterd maakt het helemaal af!


Maak je varkenskotelet malser met bier • Wil je een malsere varkenskotelet? Kook hem dan met bier! Schroei het vlees eerst langs beide kanten dicht. Giet er daarna een kleine hoeveelheid bier overheen, zodat je varkenskotelet erin kan marineren. De enzymen in het bier helpen de taaie vezels in het vlees af te breken, waardoor het malser en smakelijker wordt. Aan tafel!


Maak bouillon van de botten van je varkenskotelet • De botten van een varkenskotelet kun je niet opeten, maar gooi ze niet zomaar weg! Trek er in plaats eens een stevige bouillon van. Die kun je gebruiken als basis voor soep of stoofpotjes of je maakt er risotto me. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Ontdek ons heerlijk recept: Gelakte varkenskotelet met ratatouille en gratin.


Dit is een Belgisch kwaliteitsproduct, altijd traceerbaar dankzij de ALDI Transparantie Code (ATC). Scan de QR-code op de verpakking voor meer info.

Varkenskotelet, 2 st.
Varkenskotelet, 2 st.
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
 • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
 • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
 • Vul minstens alle velden met een * in.
 • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
 • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch