1. Startpagina
  2. P
  3. Everzwijnsteak
Everzwijnsteak
Everzwijnsteak
Everzwijnsteak
Everzwijnsteak
Everzwijnsteak
Everzwijnsteak

64 / 159

Everzwijnsteak

mager en mals vlees uit de bil van het everzwijn, Belgisch kwaliteitsvlees

8.99
300 g 29.97/kg
Everzwijnsteak

Met de herfst in het land is meteen ook het wildseizoen gestart. En als je aan wild denkt, mag everzwijn uiteraard niet ontbreken. Het everzwijn is een voorouder van het varken. Het vlees is weliswaar steviger en magerder dan varkensvlees en heeft een typische wildsmaak.


Everzwijnsteak met witloof is een perfecte combinatie. Maar ook rode kool, knolselder, paddenstoelen, pompoen en spruiten gaan hand in hand met een stukje everzwijnvlees. Ga je graag voor een zoete toets? Voeg dan appels of veenbessen toe aan je gerecht.


Slimme baktips:  • Haal het vlees 30 minuten op voorhand uit de koelkast. Zo vermijd je grote temperatuurschokken en kan het vlees gelijkmatiger garen.

  • Everzwijnsteak bakken doe je als volgt: verwarm vetstof in een grote braadpan en bak het vlees tot het een korstje vormt. Kruid het daarna met tijm, peper en zout. Vet een ovenschaal in en schuif die even in een voorverwarmde oven van 200 °C.


Helemaal wild van everzwijn? Op zoek naar een gerecht waarmee je je gasten kan verwarmen op een koude najaarsavond? Dankzij deze everzwijnsteak met portosaus, tijmpuree en geroosterde spruitjes met rozijntjes en walnoten word jij de sterrenchef van de avond!


Dit is een Belgisch kwaliteitsproduct en dankzij de ALDI Transparency Code (ATC) altijd traceerbaar. Scan de QR-code op de verpakking voor meer info.

Everzwijnsteak
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch