Ons eindejaar, lekker betaalbaar
TVC Herfst

Hallo, ik ben Willie Witloof!

Blij je tegen het loof te lopen. Mag ik me even voorstellen? Mijn naam is Willie Witloof. Onlangs kwam ik terecht in mijn nieuwe thuis. En eerlijk, een beter moment kon ik me niet wensen. Al die vrolijke gezichten klinkend op elkaars gezondheid en het komende jaar. Het maakt me helemaal blij. Ik zal je helpen om lekkers te ontdekken voor jong en oud, van aperitief tot dessert, excellente eindejaarsproducten en receptenideeën voor een origineel en vooral betaalbaar feestmaal.

Op deze pagina neem ik je graag mee in mijn witloofwereldje. Je leest hier over mijn avonturen, maar je krijgt ook meer informatie over witloof en andere producten bij ALDI. Tips, weetjes, recepten… het komt hier allemaal aan bod.

Of schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang nog meer leuke tips en inspiratie om van elk moment samen een feest te maken.

Wil je graag weten waar ik vandaan kom? Ontdek dan hier mijn onder… euh… achtergrond.

TVC Herfst

ALDI trakteert jou en jouw familie op een fantastisch én betaalbaar eindejaar!

Joepie, je maakt elke dag kans op een prachtige feestbox of een gift card! Deelnemen is eenvoudig: laat je e-mailadres achter en beantwoord mijn twee vragen. Heb je de kennisvraag correct beantwoord en heb je ook de schiftingsvraag het best beantwoord? Dan win jij de tofste prijs van de dag: een feestbox met een lekker wijntje en aan 500 euro ALDI gift cards.

Om nog meer mensen blij te kunnen maken, geef ik dagelijks ook 30 gift cards weg. Elke wedstrijddag heb je een nieuwe kans om deel te nemen, met nieuwe vragen. Neem dus zeker deel!

Lees het deelnamereglement

Waag je kans binnen ...

 

Mijn verhaal: Ik word wakker op de kassaband

TVC Herfst

Mijn avontuur op de kassaband

Op een ochtend werd ik bruusk wakker door een luide bieptoon. Ik wist niet waar ik was! Het laatste dat ik me herinner, is dat ik zalig aan het dutten was in voorverwarmde grond. Zo kom ik meestal de winter door, met een lekker temperatuurtje van 18°C. Maar die dag werd ik dus plots wakker op grond die bewoog.

TVC Herfst


Verrast door rollende sinaasappelen

Ik baande me een weg door allerlei producten die links en rechts aan mij voorbijgingen. Tot ik opeens werd geconfronteerd met een stapel sinaasappelen - of waren het clementines? - die losbraken uit het netje. Ik liep zo hard ik kon, als een echte held, maar ze haalden me toch in. Toen ging ik pats, boem languit onderuit…

TVC Herfst

Een heerlijke fata morgana van feestgedruis

Toen die prachtige flessen champagne voor me opdoemden, belandde ik in een fonkelende fata morgana. Alle gerechtjes op de band begonnen rond mij te dansen, in een schitterende choreografie. Het was net alsof ik midden in een droom was terechtgekomen. Een droom voor foodies.

TVC Herfst

Naar een nieuwe thuis

Een hand greep me vast en drukte me tegen een glazen plaat. Ik hoorde die vreselijke bieptoon weer en kreeg rood laserlicht in mijn ogen. Nog een beetje verdwaasd namen twee veel zachtere handen mij vast en plaatsen mij vooraan in een blauw mandje tussen de andere groenten. Zou die vriendelijke dame me meenemen naar haar huis? Ik ben benieuwd…

 

Willie-weetje
eindejaar

Goedgekeurd door Willie Witloof

Eindelijk terug samen tafelen met vrienden, hoe fijn is dat? Volop genieten van elkaar, én van heerlijke aperitiefhapjes, feestwijnen en desserts natuurlijk. Ja hoor, het eindejaarsassortiment is alvast goedgekeurd door mij!

Ontdek het eindejaarsassortiment

 

Willie Witloofs recepten

Wist je dat je met witloof heel makkelijk lekkere en simpele gerechten kan maken? Witloofsaus bijvoorbeeld is zo klaar en past perfect bij een lekker stuk vis als kabeljauw. Hieronder heb ik alvast mijn favoriete witloofsuggesties uitgelicht.

 

TVC Herfst

Waarom dromen van een witte kerst als het ook kleurrijk kan?

 

TVC Herfst

Laat je inspireren door mij, Willie Witloof

Als witloof ben ik een geboren helper. Ik help graag mee feesten voorbereiden, want er is niets zo fijn als gezellig samenzijn.

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang meer leuke tips en inspiratie om van elk moment samen een feest te maken.

Mijn handige tips voor de feestdagen, nu in het wintermagazine!

Ontdek mijn oorsprong

TVC Herfst

Van kwekerij tot ALDI

Nadat ik een tijdje wortel heb mogen schieten, werd ik als Willie Witloof geboren. Wanneer mijn beentjes en teentjes volgroeid waren, werden ze opnieuw uitgezaaid in donkere kweekcellen. Dat heet het loof ‘forceren’. Professionele kwekers versnellen dit proces door watercultuur. En neen, daarvoor hoefde ik écht geen zwemoutfit aan te trekken.

TVC Herfst

Uit grond of water? Wij willen Willie Witloof!

Voor mij maakt het niet uit of ik geteeld word in grond of water. Mijn smaak blijft toch even knapperig en vers. Het voordeel van watercultuur is dat ik het hele jaar door in de rekken kan liggen. Daarnaast is watercultuur minder arbeidsintensief en zijn er minder fossiele brandstoffen nodig dan bij grondteelt. Maar het allerbelangrijkste: aan mijn voetjes hangt geen zand meer natuurlijk!

TVC Herfst

Willie Witloof komt naar je toe!

Nadat ik proper gewassen en geteeld werd, word ik samen met mijn beste vrienden in een 'flowpack' gestoken. Met z’n vieren of vijven worden we dan in plasticfolie verpakt, meestal enkel in een zakje maar soms ook op een plastic schaaltje of in een kartonnen bakje. Je kan me overigens ook zo los kopen. Zolang we maar veilig en gezond aankomen op onze bestemming: de verse groenteafdeling van jouw ALDI-supermarkt.

TVC Herfst

Willie Witloof in de ALDI-supermarkt

Nadat ik samen met mijn beste vrienden ben aangekomen in jouw ALDI-supermarkt word ik door het ALDI-personeel nog eens grondig gecontroleerd op mijn versheid. Voorzichtig en met de grootste zorg word ik door het personeel in de versafdeling gelegd. Hier wacht ik geduldig om door jou mee naar huis genomen te worden. Spannend zeg!

 

Herinnering voor

Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is? *

Datumselectie *

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Gelieve het veld in te vullen

Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.
div>

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.