Kwaliteitsfilosofie

Schuin gehouden wijnglazen, wazige achtergrond – Wijnkwaliteit bij ALDI België

Kwaliteit op de eerste plaats

Wijn is een natuurproduct dat – afhankelijk van bodemgesteldheid, klimaat en invloed van de zon – van oogst tot oogst kan verschillen. Het vereist een grote mate van professionele expertise en een gestandaardiseerd kwaliteitsbeleid om onze klanten wijnen te kunnen aanbieden van een zo constant mogelijke kwaliteit.

Voor ons begint de kwaliteitscontrole al bij het advies van onafhankelijke wijnexperts, die ons ondersteunen bij de controle en optimalisatie van ons wijnassortiment. Een ervaren team van vinologen, sommeliers en voedseltechnici werken samen onder leiding van onze kwaliteitsafdeling. In blindproeverijen worden de wijnen geanalyseerd en beoordeeld op het vlak van kleur, geur, smaak en karakter. Pas wanneer onze experts groen licht geven, gaat de wijn naar onze winkels.

Zintuiglijke kwaliteitstests

Het spreekt voor zich dat omvangrijke proefsessies en beoordelingen van ons wijnaanbod onderdeel zijn van onze kwaliteitsfilosofie. Elke wijn in ons assortiment wordt regelmatig geproefd en gecontroleerd. Bovendien worden zintuiglijke controles uitgevoerd voor de aankoop en voor de levering aan onze winkels en magazijnen . Wanneer een wijn qua smaak, geur of kleur niet voldoet aan onze strikt gedefinieerde kwaliteitsparameters, zullen we die niet aan onze klanten verkopen.

Naast deze zintuiglijke kwaliteitscontroles worden alle wijnen natuurlijk ook analytisch getest door officieel erkende, onafhankelijke laboratoria. Zo garanderen we dat onze wijnen van een constante hoge kwaliteit zijn en geschikt zijn voor het handelsverkeer.

 

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch