Pinot blanc
Pinot blanc

2 / 2

Pinot blanc

zeer fruitige en soepele witte wijn uit Italië -2020, pinot blanc, 8-11 °C


Ons vakmanschap drink je met verstand.

3.99
75 cl 5.32/l

Pinot blanc is een zeer fruitige en soepele witte wijn uit Italië. De druivensoort pinot blanc is familie van de pinot noir en de pinot gris.


Je vindt de druif in verschillende Europese wijnstreken. Voornamelijk in de Franse Elzas, maar ook in Italië, Duitsland en Oostenrijk. De pinot blanc in deze wijn komt uit het noordwesten van Italië. Ze noemen de druif daar pinot bianco. Het is een erg frisse en toegankelijke wijn met een fruitige toets.


Je drinkt pinot blanc bij voorkeur bij vis, zeevruchten, charcuterie en gevogelte. De ideale serveertemperatuur is 8 à 11 °C. Inspiratie nodig voor je gerecht? Neem dan een kijkje op onze receptenpagina’s. In ALDI’s wijnwijzer ontdek je de beste wijn bij jouw gerecht.


Je vindt deze wijn in je lokale ALDI-supermarkt.


Wijnkenner Alain Bloeykens proefde voor Het Nieuwsblad de 20 beste wijnen onder 4 euro.


Pinot blanc drink je best zo jong mogelijk maar deze Noord-Italiaanse variant, gebotteld in een Elzasfles, wint verrassend aan spankracht met een jaartje meer op de teller. Discreet, rond en lieflijk, witte bloemen, perzik en meloen, niet te strak maar evenwichtig en friszurig, kruidig toetsje op het einde. Bij asperges op zijn Vlaams.

Pinot blanc
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch