Ontdek & spaar alle 24 emoji®

We stellen hier alle 24 emoji® in één keer aan je voor. Zo kan je checken welke je nog niet hebt en sparen of ruilen met iemand anders.

>  Je kan ook deze PDF downloaden en afprinten. Zo heb je altijd een praktisch overzichtje op zak.

De emoji’s

Vampie

Vampie

Hallo(ween)! Ik ben Vampie en zet mijn tanden graag in alles wat lekker is. Je kan je favoriete snack dus maar beter goed verstoppen. Vooral in het najaar voel ik me helemaal in mijn element en amuseer ik me te pletter met mijn vriend Scary...

Spicy

Spicy

Ligt het aan mij, of is het hier warm? Ik ben ongetwijfeld de pittigste emoji® van de hele collectie. Dat ligt waarschijnlijk aan mijn zuiders temperament. Maar eerlijk gezegd, ben ik ook gewoon dol op spicy snacks!

Okido

Okido

Hoewel ik weinig om het lijf heb, ben ik een van de populairste emoji®. Mijn grote zus Duimpje is nog altijd nummer 1, maar dat vind ik okido. Al noemt ze me altijd Okido-ki, dat vindt ze schattiger. Je ziet het, we zijn echt twee handen op één buik!

Charlie

Charlie

Tok tok. Wie is daar? Charlie. Charlie wie? Charlie de emoji®! Hehe, als er fun te beleven valt, ben ik er altijd als de kippen bij. Met mij verveel je je geen seconde. Welk spelletje gaan we eerst spelen?

Rosy

Rosy

Ik wil niet té arrogant overkomen, maar mij kiezen voor je collectie, da's een schot in de roos! Ik fleur je dag op, zet iemand die je graag ziet in de bloemetjes en help je het leven door een Rosy bril te zien!

Selfie

Selfie

IJdel, ik? Tja, ik kijk graag naar mezelf, maar ook naar mooie landschappen, leuke interieurs, trendy deco... Alles wat de ideale achtergrond is voor mijn prachtige selfies. Want zeg nu zelf: een foto wordt toch alleen maar leuker als je er zelf op staat?

Yeti

Yeti

Wat ben ik blij dat de winter eraan komt. Sneeuw is mijn lievelingsding in de hele wereld. Ik kan niet wachten om samen (verschrikkelijke) sneeuwmannen te gaan maken of een leuk sneeuwballengevecht te houden. Tja, ik leef graag op grote voet!

Jazzy

Jazzy

Handjes in de lucht voor goeie muziek! Samen met mijn maatje Rocky kan ik eindeloos over drumsolo’s praten. Of drumsticks eten, want aperitieven is mijn tweede hobby.

Tasty

Tasty

Mmm... ik ben zot van lekker eten. Zoet, zout, pittig: mijn smaakpapillen lusten het allemaal. In de keuken laat ik me graag gaan met nieuwe recepten. Gelukkig vind ik bij ALDI altijd veel lekkers voor een straffe prijs. Dan smaakt het nóg beter, toch?

Ninja

Ninja

Geef toe, je had me niet meteen gespot! Logisch, ik ben dan ook een meester in geheimdoenerij. De enige plek waar je me wél meteen vindt, is je ALDI-winkel. Spelen we samen verstoppertje? Eén, twee, tien... wie niet weg is, is gezien! (ik zei: een meester in verstoppen, niet in tellen)

Healthy

Healthy

Gezondheid is helemaal mijn ding. Daarom zet ik geregeld mijn mondmasker op. Jaja, ook om te verbergen dat ik wéér aan het knabbelen ben op iets lekkers. Maar wel alleen gezonde snacks, of wat had je gedacht!

Freddy

Freddy

Blublub! Oei, sorry, even boven water komen. Ik ben Freddy, maar noem me gerust Fred. Ik voel me als een vis in het water in je badkamer. Overal eigenlijk, als het maar niet te droog is. Of te saai. Of naast Pirato, want die wil me grillen op zijn schip!

Rocky

Rocky

Nee nee, niet die stoere bink uit de films. Ik ben een echte softie, met een hart voor muziek. Zolang het maar rockt en rolt. Nu de herfst gestart is, kijk ik alvast uit naar al die leuke concertjes die weer gepland zijn. Wel eerst nog even oordopjes gaan halen bij ALDI!

Hottie

Hottie

Ik leef met de vlam in de pan. Voor mij geen koele kikkers of frisse hoentjes! Ik kies voor warm en vurig. Wil je een hart in lichterlaaie zetten of aan iemand een hartverwarmende boodschap geven? Bel me gewoon op mijn hotline!

Aldi love

Aldi love

Versheid en kwaliteit liggen me na aan het hart. Daarom ben ik zo'n fan van ALDI. Doe daar nog eens de lage prijzen, de beste aanbiedingen en inspirerende tips en recepten bij... I love it! Elk bezoek aan ALDI is voor mij iets emojioneel 💙

Amory

Amory

Hoi, ik ben Amory en ik ben een echte party animal!! Tja, je weet wat ze zeggen: als de kat van huis is... Met mij beleef je dus nooit een saai moment. Lekkere hapjes & drankjes, toffe muziek, een kleurrijke tafel... Bij ALDI vind ik altijd alles voor een purrrrfect feestje!

Fluf

Fluf

Yes, ik ben ein-de-lijk uitgenodigd voor de emoji®-collectie van ALDI. Ik kan mijn oren niet geloven! Ik ben een echte spring-in-'t-veld en kan moeilijk stilzitten. Hoe meer spelletjes we samen spelen, hoe liever! Oh ja, en mijn lievelingsontbijt? Fluffy pancakes!

Party

Party

Verjaardag, geboorte, nieuw huis? Elke reden is goed voor een feestje. En veel hoeft dat niet te kosten. Even langs ALDI en ik heb alles wat ik nodig heb: aperitiefhapjes en tapas, vers gebakken broodjes, bubbels en fruitsap. En zelfs een cadeau of een boeketje. Hoe ging dat liedje weer? Party like it’s 2021...

Oopsie

Oopsie

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik verspreek me nogal snel. En ik ben ook altijd in de buurt als er iets misloopt. Geregeld doe ik iets dat eigenlijk niet mag – helemaal per ongeluk natuurlijk. Zo at ik vorige week drie borden soep met van die lekkere kippengehaktballetjes... zonder de soep. Oopsie!

Bob

Bob

Maak je geen zorgen: ik kan soms wat knorrig zijn, maar meestal duurt dat niet lang. Het gebeurt vooral als ik honger heb. Eten is namelijk mijn favoriete bob... hobby. Maar schotel mij een lekker tussendoortje voor (het liefst van ALDI) en ik ben weer helemaal happy!

Pirato

Pirato

Aaaaargh!! Heeft er iemand Freddy gezien? Ik organiseer vanavond een barbecue op mijn schip, en ik wil hem heel graag gril... uitnodigen. Freddy, als je dit leest: De ingang is langs bakboord 😬 En breng zeker wat lekkere hapjes mee van bij ALDI!

Toetoe

Toetoe

Al zeg ik het zelf, ik ben een hilarische moppentapper. Weet je bijvoorbeeld, waarom mijn snavel vaak openstaat? Omdat die niet toekan 🤣 Je ziet het, met mij erbij is de pret verzekerd! Wat is jouw favoriete mop?

Scary

Scary

Geen schrik hebben. Ik zie er eng uit, maar ben gewoon een zachtaardige pompoen. Niet zo’n kapoen als mijn vriend Vampie: die jaagt met Halloween graag onschuldige vruchten de stuipen op het lijf. Ik blijf dan liefst op een veilige afstand, aan de voordeur of zo.

Yummy

Yummy

Hoi, ik ben Yummy, een echte lekkerbek. Mij kan je geen groter plezier doen dan met sappige snoeptomaatjes, hartige hapjes en bruisende bubbels. Hmmmm, telkens ik aan al dat lekkers bij ALDI denk, loopt het water me in de mond.

De voorwaarden van de emoji® actie vind je hier

* emoji® is a registered trademark of the emoji company GmbH in the EU.© 2015 – 2021. All rights reserved. Licensed by Boost Collectibles BV

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor

Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch