Spaar nu zegels en verzamel 5 gratis glazen

Disney wordt 100 jaar en jij viert mee! Want bij ALDI kan je 5 exclusieve Disney-glazen verzamelen. Haal de hele collectie in huis door te sparen van 25 februari tot en met 8 april 2023.

video tvc

10 zegels = 1 glas

Sparen gaat vanzelf: doe je boodschappen bij ALDI en aan de kassa ontvang je per aankoopschijf van € 10 (per kassaticket en exclusief tabakswaren) 1 Disney-spaarzegel. Je kleeft elke zegel op je spaarkaart. Heb je 10 zegels, dan is je kaart vol en ruil je ze in tegen 1 glas naar keuze*. Je Disney-helden Mickey, Minnie, Donald, Pluto en Goofy staan alvast vol spanning op jou te wachten. 

*Tot uitputting voorraad en onder voorbehoud van beschikbaarheid in je ALDI-winkel

Win een magisch verrassingsweekend** voor 4 personen en nog een heleboel andere leuke prijzen 

Hieronder kan je deelnemen aan onze Disney-wedstrijd om een magisch verrassingsweekend te winnen. Beantwoord de kennis- en schiftingsvraag en maak kans op een weekend ter waarde van € 4.000 voor jou en 3 reisgenoten, of één van de andere leuke prijzen.

** T.w.v. € 4.000. Keuze uit 2 reispakketten. 

Deelnemen kan tot en met 08/04

Disney-vraag van de week:

Gelieve alle verplichte velden in te vullen Kijk de info op deze pagina na
Waarvan eten "Lady en de Vagebond" (1955) tegelijk in hun beroemde scène? 
Gelieve een antwoord te selecteren

Om deel te nemen en kans te maken op een van de vele mooie prijzen, moet je de vragen correct beantwoorden.

Je kan over de gehele actieperiode slechts eenmaal per e-mailadres deelnemen. Indien er toch meerdere inzendingen zijn met betrekking tot eenzelfde e-mailadres, zal enkel de eerste inzending in aanmerking worden genomen met het oog op het toewijzen van de prijs. 

disney-actie

Vul het formulier in

Ben je zeker? Alle gegevens op deze pagina worden gewist!

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch