Haal de magie in huis en spaar mee t.e.m. 13/04 

Minnie

Spaar nu zegels en verzamel 5 Disney-mokken 

Disney is terug bij ALDI! Vanaf nu kan je vijf exclusieve Disney-mokken verzamelen. Haal de magie in huis door te sparen van 17 februari tot en met 13 april 2024. 

Sparen is eenvoudig: doe je boodschappen bij ALDI en aan de kassa ontvang je per aankoopschijf van € 20 (per kassaticket en exclusief tabakswaren) 1 Disney-spaarzegel. Je kleeft elke zegel op je spaarkaart. Heb je 10 zegels, dan is je kaart vol en ruil je ze in tegen 1 mok naar keuze. Volle spaarkaarten kan je inruilen tot twee weken na het einde van de spaaractie. Je Disney-helden Mickey, Minnie, Donald, Pluto en Goofy staan je alvast vol spanning op te wachten*. 
 

*Zolang de voorraad strekt en onder voorbehoud van beschikbaarheid in je ALDI-winkel

zegel

Een Disney-icoon gezien bij onze aanbiedingen? Bij aankoop van dit product ontvang je meteen dat aantal zegeltjes aan de kassa.

Win een magisch verrassingsweekend voor 4 personen

Win een magisch verrassingsweekend voor 4 personen 

Maar er is méér! Hieronder kan je deelnemen aan onze Disney-wedstrijd om een magisch verrassingsweekend te winnen. Beantwoord de kennis- en schiftingsvraag en maak kans op een weekend ter waarde van € 4.000 voor jou en drie reisgenoten.

Naast de hoofdprijs zijn ook tal van andere leuke Disney-prijzen te winnen, zoals brooddozen, drinkflessen en yoghurtbekers van je favoriete Disney-helden. In totaal geven we 140 prijzen weg!

disney

Van betoverend idee tot Disney-magie op je TV! 

Onze Disney-mokken zorgen niet alleen voor magie bij je thuis, maar ook op je TV- en cinemascherm! Benieuwd hoe onze magische TV-spot tot stand kwam? Kijk mee door de cameralens van ALDI en productiehuis Red Dust en let the magic in!

Tover de heerlijkste gerechtjes uit jouw Disney-mokken 

Een Disney-mok is handig en leuk om (warme) chocomelk, thee of soep uit te drinken, maar wist je dat je er ook heerlijke gerechtjes in kan maken? De keramische Disney-mokken zijn hittebestendig, wat ze geschikt maakt om zogenaamde mug recipes mee klaar te maken: zoete en hartige recepten die precies in een mok passen. Laat je inspireren door onze unieke, eenvoudige én overheerlijke recepten.  

Snelle macaroni met ham en kaas

Snelle macaroni met ham en kaas

Meer
Feestelijke cakeje in een mok

Feestelijk cakeje in een mok

Meer
K-ei-simpele omelet

K-ei-simpele omelet

Meer
Heerlijke Olé-chocoladecake

Heerlijke Olé-chocoladecake

Meer

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch