Inspiratie voor een geslaagd schooljaar

Goed begonnen is half gewonnen! En dat is niet anders met de start van het nieuwe schooljaar. 

Motiveer je kids om er weer volle bak in te vliegen met lekker en gezond eten. Daarom zetten we elke week een nieuw recept in de kijker, zodat je leuke ideetjes kunt opdoen voor in de lunchboxen. Daar zullen ze hun vriendjes op de speelplaats zeker jaloers mee maken! Als  bonus komen de hoofdrolspelers uit onze recepten ook nog eens aan bod in de Knaldi-verspromo’s van deze maand! Wil je op de hoogte blijven van al onze promo’s? Klik dan hier!

Kiwi

Een voordelige start van het schooljaar

En om gezond nog wat aantrekkelijker te maken, hebben we nu speciale aanbiedingen om het schooljaar heerlijk en prijsbewust te starten. Deze week staan de Sungold-kiwi’s, boordevol verse vitaminen, in promotie. Waar wacht je nog op?

komkommer

Met ALDI gaat je kroost terug naar school met niets dan vers lekkers in de brooddoos. Zo geef je ze energie om de dag probleemloos door te komen. En met onze Knaldi verspromo’s is de start van het nieuwe schooljaar ook goed voor je portemonnee!

komkommer recepte

Recept van de week

Ki-win met wentelteefjes!

Iets waar je niet snel aan zou denken, maar wat wel verrassend lekker smaakt, is om kiwi’s te gebruiken als je wentelteefjes maakt. Zo maak je dit favoriete gerecht van je kinderen nóg lekkerder en in één klap ook gezonder. Kan het nog beter?

Vorige recepten

Brood

Beeldige brooddoos

Laat september van een leien dakje lopen

Je kinderen gaan weer terug naar school na een lange zomer genieten. Tijd om een nieuwe routine op te starten en hen gezonde lunchboxen mee te geven. ALDI maakt het je makkelijk met dit recept op maat van kids én hun brooddoos!

Herinnering voor

Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is? *

Datumselectie *

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Gelieve het veld in te vullen

Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.
div>

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.