Festivaldi
Ben jij de Festivaldi-ganger die we zoeken?

Ben jij de #Festivaldi-ganger die we zoeken?

Voel jij ook de nood om eindelijk terug op een festivalweide met je favorieten mee te brullen? Wij alleszins wel. Daarom voorzien wij een te winnen outfit en dagtickets voor Les Ardentes, Dour Festival of Lokerse Feesten. Maar daar blijft het niet bij! Steel jij de show op deze festivals in onze limited edition ALDI-outfit, dan maak je kans op een Camping Comfy VIP-arrangement voor jou en drie vrienden op het grootste festival van Kiewit. Slim toch?

Bekijk het wedstrijdreglement van de #Festivaldi-gezicht winactie hier.

Les Ardentes, Dour Festival of Lokerse Feesten!

Les Ardentes, Dour Festival of Lokerse Feesten!

Word jij door onze jury geselecteerd? Dan krijg jij jouw limited edition ALDI-outfit en dagticket voor één van de drie festivals toegestuurd. Op de dag van het festival zal het ALDI-team, aan de ingang van het festivalterrein, een foto van jou nemen. Die post je vervolgens op jouw persoonlijke Instagram feed. Om kans te maken op de hoofdprijs overtuig je tijdens het festival zoveel mogelijk festivalgangers om jouw foto te liken. Hoe meer likes jij weet te verzamelen voor middernacht, hoe meer kans jij maakt op een Camping Comfy VIP arrangement op het grootste festival van Kiewit. En da’s niet niks.

Te winnen dagtickets
Les Ardentes: 9 juli
Dour Festival: 16 juli
Lokerse Feesten: 6 augustus

Niet gewonnen? Geen nood!

Niet gewonnen? Geen nood!

Ben je geen #Festivaldi-winnaar, maar wel aanwezig op het festival? Spot dan een van de #Festivaldi-gezichten, ga ermee op de foto en post deze foto op jouw persoonlijke Instagram feed. Tag @aldibelgium en zorg voor een zo origineel mogelijke foto. Zo maak jij nog kans op een limited edition ALDI-outfit!

Bekijk het wedstrijdreglement van de #Festivaldi-outfit winactie hier.

Facebook Opt-out

Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.

Herinnering voor

Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch