1. Startpagina
  2. Highlights
  3. Aldi-medewerker zijn

Wat het betekent om een ALDI-medewerker te zijn

Aldi-medewerker zijn – Duurzaamheid bij ALDI Nord

Eenvoudig, betrouwbaar, verantwoordelijk. Daarvoor staan we, in alles wat we doen en overal waar we zijn. Wat het daarnaast betekent om een ALDI-medewerker te zijn, is zo individueel en zo veelzijdig als de medewerkers bij ALDI Nord.

 

Afhankelijk van het land zijn er bij ALDI wel tot 50 verschillende functies. De ALDI medewerkers komen uit 117 landen en zijn tussen 16 en 66 jaar oud. Ze hebben allemaal een eigen kijk op ALDI Nord.

ALDI Nord is een aantrekkelijke werkgever. Voor ons houdt dit het volgende in: wij stellen prestaties centraal en betalen een vergoeding die hoger is dan overeengekomen in de cao. Wij geven aan alle medewerkers dezelfde kansen. En wij worden steeds opener, niet enkel in de communicatie naar buiten toe, maar ook in de omgang met elkaar.

Drie perspectieven – insights medewerkers

Klik op de link hieronder om de YouTube-video te activeren. Na activering worden gegevens doorgegeven aan YouTube.

Drie perspectieven – insights medewerkers – Duurzaamheid bij ALDI Nord

Welkom in onze ALDI-winkel! Goederen uitstallen, versheidscontroles uitvoeren en klanten helpen: dit zijn de belangrijkste taken die Marina Goldmann tijdens haar opleiding als verkoopster in de detailhandel dagelijks uitvoert. Aangezien elke situatie anders is, belooft ze de sollicitanten alvast dat dit geen saaie job is!

Klik op de link hieronder om de YouTube-video te activeren. Na activering worden gegevens doorgegeven aan YouTube.

Mrs. Schwarz, Head of customer loyalty – Duurzaamheid bij ALDI Nord

Wie prestatiegericht is, kan de carrièreladder beklimmen: Catherina Schwarz is in enkele jaren tijd gepromoveerd van Districtmanager tot Manager Klantgetrouwheid in de ALDI Einkauf GmbH & Co. oHG. Sindsdien geeft ze actief mee vorm aan de winkelervaring van de klanten.

Klik op de link hieronder om de YouTube-video te activeren. Na activering worden gegevens doorgegeven aan YouTube.

Senior buyer Mr Hünerfeld – Duurzaamheid bij ALDI Nord

Carlo Hünerfeld werkt reeds 37 jaar bij ALDI Nord – van kassamedewerker in de winkel tot centrale inkoper in de ALDI Einkauf GmbH & Co. oHG in Essen-Kray. Hij ontdekt elk jaar meer dan 100 producten en stelt deze intern voor. Zijn vakdomeinen: ambacht en gereedschap, verf en vernis alsook vuurwerk.

Verdere inhoud

Kernthema’s

Diversiteit & evenwicht werk-privé

In de negen Europese landen waar wij vertegenwoordigd zijn, werken mensen uit 117 verschillende landen. Deze diversiteit past bij ALDI Nord, want zij verrijkt onze samenwerking en weerspiegelt bovendien de diversiteit van onze klanten.

MEER
Management

Compliance

Wij richten ons handelen naar onze kernwaarden: eenvoudig, verantwoordelijk, betrouwbaar. Deze waarden beschrijven ook het compliance begrip van de ondernemingsgroep ALDI Nord.

MEER
Kernthema’s

Duurzame normen in de non-food-toeleveringsketen

Overal waar wij onze invloed kunnen doen gelden, nemen wij onze verantwoordelijkheid voor veilige en eerlijke arbeidsomstandigheden en de naleving van milieunormen.

MEER
HIGHLIGHTS

Wat het betekent om een ALDI-medewerker te zijn

Eenvoudig, betrouwbaar, verantwoordelijk. Daarvoor staan we, in alles wat we doen en overal waar we zijn.

MEER
Kernthema’s

Klantbenadering & servicekwaliteit

Het vertrouwen van onze klanten is ons belangrijkste goed. Al meer dan 100 jaar richten wij ons aanbod en onze dienstverlening consequent op de behoeften van onze klanten.

MEER
Kernthema’s

Veiligheid op het werk & gezondheidsbescherming

Het behoort tot de identiteit van de regionale vestigingen van ALDI Nord om de verantwoordelijkheid op zich te nemen voor de gezondheid en de veiligheid van de medewerkers op de werkplek.

MEER
Highlights

Engagement voor dierenwelzijn: goed resultaat in vergelijking met de sector

Wij weten dat er op het vlak van dierenwelzijn nog veel te doen is. Maar we zijn op goede weg: dat bevestigen twee actuele publicaties over het engagement voor dierenwelzijn in de levensmiddelenindustrie.

MEER
Kernthema’s

Aantrekkelijke werkgever

De ongeveer 69.000 medewerkers moeten er fier op kunnen zijn om bij ALDI Nord te werken. Daarvoor worden veilige werkomstandigheden, aantrekkelijke raamvoorwaarden en ontwikkelingsperspectieven op lange termijn geboden.

MEER
Kernthema’s

Voedselverspilling & afval

Wij nemen de verantwoordelijkheid op ons voor de bescherming van het milieu en de natuurlijke hulpbronnen. Afval beperken en voedselverspilling tegengaan, spelen daarbij voor ons als detailhandelaar een centrale rol.

MEER

00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

 

 

   

   

 

 

 

 

 

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch