1. Startpagina
  2. Zwanger tijdens de feestdagen?
Zwanger tijdens de feestdagen?

Zwanger tijdens de feestdagen?

Met dit kerstmenu geniet je voor twee

Eindejaar draait om pure gezelligheid. We verzamelen met het gezin rond de kerstboom, pakken uit met verrassende cadeaus en schuiven aan tafel voor een uitgebreid diner. Als toekomstige mama deel je graag in de feestvreugde en wil je genieten voor twee. Maar lang niet alle ingrediënten zijn veilig tijdens je zwangerschap. Denk maar aan alcohol, rauw vlees, gerookte vis en rauwe melkproducten. Gelukkig kun je kiezen uit een waaier aan gastronomische alternatieven. We presenteren je een kerstmenu vol culinaire hoogstandjes waar je met een gerust hart van kan smullen.

Om te beginnen

Soep van geroosterde pompoen met een crumble van parmaham

Soep van geroosterde pompoen

Zet het kerstdiner goed in met een hartverwarmende soep. Deze smeuïge pompoensoep is buitengewoon van smaak en bovendien eenvoudig te bereiden. Versier je bord op artistieke wijze en kies voor kleurrijke toppings zoals een crumble van parmaham, groentechips of geroosterde pompoenpitten. Complimenten aan de chef!

Om verder te gaan (voor liefhebbers van vis)

Zalmfilet met knapperige veenbessen-amandelkorst en gegrilde venkel

Zalmfilet met knapperige veenbessen-amandelkorst

Proef de zilte zee met dit heerlijke hoofdgerecht. De zachte zalmfilet komt mooi tot z’n recht in combinatie met de knapperige korst van veenbessen en amandelen. Serveer met gegrilde venkel en verse peterselie als finishing touch. Wedden dat het plots heel stil wordt aan tafel?

Interessant!  Dit gerecht ziet er niet alleen uit om op te eten, maar is ook een waar feest voor het kleintje in je buik. In zalm zitten eiwitten, vitamines, mineralen en omega 3-vetzuren. Deze vette vis verwent dus niet alleen je smaakpapillen, maar ook je lichaam! Belangrijk: stoom of bak tot de zalm helemaal gaar is.

Om verder te gaan (voor liefhebbers van vlees)

Fazant à la Brabançonne

Fazant à la Brabançonne

Wild van een stukje gevogelte? Met fazant zet je een echte kerstklassieker op het menu. Minder imposant dan een kalkoen, maar minstens even lekker. Zorg voor een winterse toets en dresseer met vers witloof en krokante pommes duchesse. Nog een lepeltje wildsaus – zonder alcohol – en je bent klaar om te proeven. Smakelijk!Wist-je-datje!  Fazant bevat een hoog ijzergehalte, wat goed nieuws is voor toekomstige mama’s. Het draagt bij tot vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Om af te sluiten

Gepimpte macarons

Gepimpte macarons

Eindigen doen we in schoonheid met echt feesttoetjes. Aan deze kant-en-klare macarons heb je bovendien niet veel werk meer. Je hebt tenslotte al lang genoeg in de keuken gestaan! Versier ze met pistachenoten, chocolade en karamel volgens ons recept of laat je fantasie de vrije loop. Om duimen en vingers bij af te likken!  

Mooi meegenomen!  Pistachenoten zijn niet alleen een leverancier van onverzadigde vetten en eiwitten maar zijn ook rijk aan vitamine B1, vitamine B6, vitamine E en de mineralen kalium, fosfor, magnesium, ijzer, koper, seleen, zink en foliumzuur.

Heerlijk genieten van de feestdagen?

Ons eindejaarsassortiment

Bij ALDI vind je een feestelijk assortiment van eindejaarsproducten aan heerlijk lage prijzen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch