1. Startpagina
  2. Thee tijdens de zwangerschap: do’s en don’ts

Thee tijdens de zwangerschap: do’s en don’ts

header_Bebino_thee

Thee tijdens de zwangerschap: do’s en don’ts

Niets gaat boven een heerlijk kopje thee. Het doet wonderen voor je gemoed en helpt je tegen allerlei kwaaltjes. Ben je als toekomstige mama ook fan? Dan kun je helaas niet onbeperkt genieten van deze heilzame drank. We vertellen je alles wat je moet weten over thee tijdens je zwangerschap. 

Kies voor kruidenthee zonder theïne

Thee bevat cafeïne of theïne en zorgt voor een opwekkend gevoel. Als zwangere vrouw mag je maximum 300 mg per dag serveren om de hartslag van je baby constant te houden. In zwarte en groene thee zit de meeste theïne, dus drink niet meer dan 3 à 4 koppen per dag. Neem je liever het zekere voor het onzekere? 
Kies dan voor een selectie kruidenthee zonder theïne.    

Gember helpt tegen misselijkheid

Heb je last van ochtendmisselijkheid? Gemberthee is een natuurlijk hulpmiddel met magnesium, kalium en antioxidanten. Het zorgt voor een vlotte spijsvertering, verlicht pijn en brengt je weer in balans.

Kamille brengt je tot rust

Een kopje kamillethee voor bedtijd en je slaapt als een roosje. Deze geelwitte bloem staat bekend om haar kalmerende werking en vermindert maag- en darmklachten. Wallen onder je ogen? Leg de theezakjes op je oogleden voor ontzwellend effect.

Zin gekregen in een geurig kopje thee? Bij ALDI vind je een ruim assortiment van kruiden- en vruchtentheeën, met zorg geplukt en aan een zacht prijsje. Geen theeliefhebber? Ontdek ons aanbod cafeïnevrije koffie hier.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch