1. Startpagina
  2. Last minute to do's voor de bevalling

Last minute to do's voor de bevalling

Header_bebino_9

De laatste loodjes ... 

Bijna is jullie grote moment daar! Je lichaam sputtert nu allicht tegen als je grote inspanningen wilt doen. Het is uiteraard niet het ideale moment voor de grote schoonmaak maar blijven bewegen is belangrijk. Een tip: elk half uur even rechtstaan doet wonderen voor je vetverbranding, spierkracht en energie. Net zoals voldoende water drinken als je een wandeling hebt gemaakt. Als je dehydrateert, kan dat immers vroegtijdig weeën veroorzaken.

Beval jij op de uitgerekende dag?

Wist je dat maar 5% van alle bevallingen op de geplande dag gebeuren! Je bent dus maar beter goed voorbereid vanaf de 38ste week van je zwangerschap. Zorg dat je koffertje klaar is en dat je partner voldoende voorraad in huis heeft gehaald voor als jij en je kleintje weer thuis zijn. Ook goed nieuws: je mag dan weer alles eten wat tijdens je negen maanden moest vermijden. Uiteraard ben je ook voor verwenproductjes bij je ALDI aan het juiste adres.

Checklist voor je partner of familie

Na je bevalling heb je je handen meer dan vol aan het verzorgen en vertroetelen van je baby. Zorg daarom dat je zeker onderstaande onmisbare items nu al in huis haalt.

  • Toilet- en babyverzorgingsdoekjes: Je kan ze voor zowat alles gebruiken, van het afkuisen van besmeurde gezichtjes tot het voorkomen van vlekken in je zetel!
  • Voldoende luiers: je baby zal er zo’n 8 per dag dragen. Bebino-luiers van ALDI zijn huidvriendelijk, sterk absorberend en aangenaam voor je baby.
  • Verzorgingsproducten voor jezelf: bijvoorbeeld extra dik maandverband om het bloedverlies in de dagen na de bevalling op te vangen. Maar ook een lekkere, verzorgende huidcrème voor het herstel van je huid. 

Een proper huis bij thuiskomst

Je partner, familie of vrienden nemen dit werkje vast met plezier van je over. Met een goede allesreiniger geraak je al ver. De Twido cleaning producten helpen je om al het hardnekkige vuil en vet aan te pakken en je vloeren te laten stralen. Een grote hulp die het zware werk een stuk lichter maakt!

Blijf weg van de kattenbak

De kattenbak is even verboden terrein voor jou. Uitwerpselen van katten kunnen toxoplasmose veroorzaken. Dit onaangename klusje kan je nu dus - zonder enig schuldgevoel - aan je partner overlaten.

Een lekker geurtje doet veel

Geen energie om uren te gaan schrobben? Zorg voor een subtiele luchtverfrisser die je instant een propere indruk geeft. 

Vanaf nu zijn zware jobs echt mannenwerk

Zware klussen zoals het versleuren en in elkaar timmeren van grote kasten laat je vanaf nu best over aan je partner. Neem genoeg rust, want je bekken en rug krijgen nu al genoeg te verduren. 

Was je babykleding al eens op voorhand

In nieuwe kleertjes kunnen stoffen zitten die de gevoelige huid van je kindje kunnen irriteren. Deze stoffen zijn na één wasbeurt volledig verdwenen.

Alles wat je zoekt om je huis en jezelf 100% klaar te maken voor de komst van jullie nieuwste favoriete huisgenootje vind je bij ALDI aan zachte prijzen.
Ga alvast even een kijkje nemen.

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch