1. Startpagina
  2. Dit zijn 7 powerfoods voor toekomstige mama’s

Dit zijn 7 powerfoods voor toekomstige mama’s

Header_superfoods

7 powerfoods voor toekomstige mama’s

Voeding speelt een belangrijke rol vanaf het prille begin van je zwangerschap. Als mama geef je namelijk alle nodige voedingstoffen door aan je kindje voor een optimale ontwikkeling. Gezond eten vermindert eveneens zwangerschapskwaaltjes en zorgt voor een vlotte bevalling en herstel. Zowel je baby als jezelf hebben dus baat bij een evenwichtige keuze. Maar wat zet je op het menu?

We serveren je 7 powerfoods die niet mogen ontbreken op je boodschappenlijstje. Lekker, vers en voedzaam! En dat voor een zacht prijsje.

1. Avocado voor gezonde vetten

Varia_Guacamole

Het is niet zo verwonderlijk dat avocado’s zo populair zijn. Deze fruitsoort bevat gezonde omega 3-vetten en draagt bij tot de hersenontwikkeling van je kleintje. Ben je dol op die romige textuur en nootachtige smaak? Snij stukjes avocado in je salade of smeer zelfgemaakte guacamole op een cracker. Prak een rijpe avocado in een kom, voeg wat limoensap toe en werk af met peper, zout en - voor de liefhebbers - koriander. Smakelijk!   

2. Gedroogde pruimen voor een goede spijsvertering

Varia_Guacamole

Zin in een gezonde snack? Neem dan een handje gedroogde pruimen. 
Ze stillen niet alleen je honger, maar zitten ook boordevol vezels.

3. Griekse yoghurt voor sterke botten

Varia_Guacamole

Griekse yoghurt is een natuurlijke bron van calcium die bijdraagt tot sterke botten en tanden van je kindje. Heerlijk als tussendoortje! Tip: voeg wat fruit en noten toe voor een echte energieboost.   

4. Broccoli als bron van vitamine C

Varia_broccoli

Kleurrijk op je bord en smaakvol bij vlees-, vis- of vegetarische gerechten. Broccoli is de powerfood bij uitstek en bevat veel vitamine C en antioxidanten. Eet dus gerust enkele roosjes meer voor een stevig immuunsysteem.   

5. Bananen tegen misselijkheid

Varia_Banaan

Beetje misselijk of kleine energiedip? Bananen zijn lief voor je maag, gaan vermoeidheid tegen en geven je een opgewekt gevoel. Allemaal dankzij een grote hoeveelheid kalium. Verwerk ze in een groene smoothie voor een positieve start van de dag.

6. Hummus voor extra eiwitten

Varia_Guacamole

Of je nu een vegetarische mama bent of eens lekker wil afwisselen, hummus weet iedereen te bekoren. Deze spread is gemaakt van kikkererwten en zit vol plantaardige eiwitten. Een essentiële stof voor de groei van je baby. Geef je aperitiefhapjes een voedzaam tintje met onze toastjes met hummusdip

7. Pompoenpitten voor meer foliumzuur 

Varia_crepeRouge

Foliumzuur is de vitamine bij uitstek voor een gezonde, zorgeloze ontwikkeling van je baby. Pompoenpitten vormen een perfecte voedingsbron om je dagelijks niveau op peil te houden. Zonder twijfel, een must voor in je voorraadkast. Strooi ze rijkelijk over een frisse salade of werk er je crêpe rouge mee af.

Eten voor twee? Als toekomstige mama draait het niet om kwantiteit maar om kwaliteit en bewustwording. Bij ALDI vind je dagverse en eerlijke producten die lief zijn voor je portemonnee. 

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch