1. Startpagina
  2. Ken je deze 3 tips tegen zwangerschapsstriemen?

Ken je deze 3 tips tegen zwangerschapsstriemen?

Header_striemen

Ken je deze 3 tips tegen zwangerschapsstriemen?

Verwelkom je binnenkort een kindje? Dan staat je leven in het teken van verandering. Op emotioneel maar ook op lichamelijk vlak. Als toekomstige mama pronk je graag met je mooie ronde buik, maar wil je zwangerschapsstriemen liever verdoezelen. In ons assortiment hebben we tal van voordelige kwaliteitsproducten die je daarbij kunnen helpen. We zetten 3 ultieme tips voor jou op een rij. 

Lijnvormige littekens op de huid
Striemen ontstaan als je huid uitzet tijdens de zwangerschap. De oorzaak ligt in gewichtstoename en hormonale schommelingen. Kleine littekens verschijnen als rode lijnen en vervagen naarmate de 9 maanden vorderen. Vooral vrouwen met een lichte en gladde huid krijgen ermee te maken. Daarnaast kan het ook erfelijk zijn. 

Tip 1: drink voldoende water

Varia_bebino_water

Het is belangrijk om je huid te hydrateren, zowel vanbinnen als vanbuiten. Als toekomstige mama drink je daarom zo’n 2,5 liter per dag. Kies voor niet-bruisend water dat geschikt is voor de bereiding van babyvoeding. Zo weet je meteen dat de Hoge Gezondheidsraad dit product goedkeurt. 

Tip 2: masseer met een verzorgende bodylotion

Varia_bebino_Lotion

Er bestaan helaas geen wondermiddelen tegen striemen, maar een zijdezachte bodylotion kan voor meer elasticiteit zorgen. Scrub je huid en breng vervolgens de crème aan in cirkelvormige bewegingen. Zo kan de bodylotion goed intrekken. Gun jezelf dit dagelijkse verwenmoment, ook al zijn er geen striemen zichtbaar.    

Tip 3: eet verse groenten en fruit

Varia_bebino_Groetenenfruit

Een hoger cijfer op de weegschaal is onvermijdelijk. Maar een gezonde levensstijl zorgt ervoor dat je gewichtstoename geleidelijk gaat. Doe aan lichte lichaamsbeweging en stel een evenwichtig menu samen met verse groenten en fruit. Een fitte mama kan werkelijk alles aan. 

Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch