header

Tips & weetjes

  1. Startpagina
  2. Baby
  3. Tips & weetjes

Last minute to do's voor de bevalling

Kriebelt het om je hele huis 100% baby-klaar te hebben tegen de bevalling? Wij bieden je handige tips en voordelige producten om je last minute takenlijstje in goede banen te leiden.

Lees meer

Dit zijn 7 powerfoods voor toekomstige mama’s

Voeding speelt een cruciale rol tijdens de zwangerschap. We serveren 7 powerfoods die positief kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van je baby.

Meer

Ken je deze 3 tips tegen zwangerschapsstriemen?

3 eenvoudige tips en een reeks voordelige verzorgingsproducten die je kunnen helpen in de strijd tegen de zwangerschapsstriemen.

Meer

Hongertje? Voorkom eetbuien met gezonde snacks

Ontdek tips om je grenzeloze eetlust onder controle te houden. Dat doe je met dit assortiment gezonde tussendoortjes om te snacken zonder schuldgevoel.

Meer

Thee tijdens de zwangerschap: do’s en don’ts

Een kopje thee is goed voor het gemoed en helpt tegen allerlei kwaaltjes. Ontdek waarom je er als toekomstige mama toch niet onbeperkt van kunt genieten.

Meer

Kaas en desserts tijdens je zwangerschap? Dit is veilig.

Deze kazen en desserts vermijd je best tijdens je zwangerschap om geen risico te lopen op een listeriose-infectie. Gelukkig zijn er heerlijke en veilige alternatieven bij ALDI.

Meer

Tips en receptjes voor je baby’s eerste vaste hapjes.

Je baby is nu oud genoeg voor de eerste fruit- en groentepapjes. Maar welk fruit en welke groenten zijn geschikt? En hoe maak je ze klaar? Wij serveren je graag enkele tips en lekkere receptjes.

Meer
* Voetnoten en juridische informatie
*
In tegenstelling tot ons vast assortiment worden deze aanbiedingen slechts in beperkte aantallen verkocht. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.
**
Deze artikelen zijn slechts in beperkte aantallen beschikbaar. Het is dan ook mogelijk dat ze op bepaalde momenten van de actieperiode uitverkocht zijn.
***
Dit artikel is niet in alle winkels beschikbaar.
ALDI-nieuwsbrief

Meld je aan en mis geen enkele aanbieding.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

Herinnering voor

Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is? *

Gelieve het veld in te vullen
Gelieve het veld in te vullen
Gelieve het veld in te vullen
Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Gelieve het veld in te vullen

Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.