header

Tips & weetjes

  1. Startpagina
  2. Tips & weetjes
Hero_Bebino

Last minute to do's voor de bevalling

Kriebelt het om je hele huis 100% baby-klaar te hebben tegen de bevalling? Wij bieden je handige tips en voordelige producten om je last minute takenlijstje in goede banen te leiden.

Lees meer
Zwanger tijdens de feestdagen?

Zwanger tijdens de feestdagen?

Zwanger tijdens kerst? Als toekomstige mama deel je graag in de feestvreugde, maar niet alle ingrediënten zijn veilig voor je kleintje.

Meer
Een kerstmenu op babyformaat

Een kerstmenu op babyformaat

Jingle bells, je kleine spruit viert zijn allereerste kerst. Mag het ietsje specialer zijn dan een eenvoudig oefenhapje of doorsnee fruitpapje? We inspireren kersverse ouders met kindvriendelijke recepten. Zo is het feest voor iedereen!

Meer
Teaser_superfoods

Dit zijn 7 powerfoods voor toekomstige mama’s

Voeding speelt een cruciale rol tijdens de zwangerschap. We serveren 7 powerfoods die positief kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van je baby.

Meer
Teaser_striemen

Ken je deze 3 tips tegen zwangerschapsstriemen?

3 eenvoudige tips en een reeks voordelige verzorgingsproducten die je kunnen helpen in de strijd tegen de zwangerschapsstriemen.

Meer
teaser_gezond

Hongertje? Voorkom eetbuien met gezonde snacks

Ontdek tips om je grenzeloze eetlust onder controle te houden. Dat doe je met dit assortiment gezonde tussendoortjes om te snacken zonder schuldgevoel.

Meer
Teaser_Bebino_thee

Thee tijdens de zwangerschap: do’s en don’ts

Een kopje thee is goed voor het gemoed en helpt tegen allerlei kwaaltjes. Ontdek waarom je er als toekomstige mama toch niet onbeperkt van kunt genieten.

Meer
Teaser_Bebino-4

Kaas en desserts tijdens je zwangerschap? Dit is veilig.

Deze kazen en desserts vermijd je best tijdens je zwangerschap om geen risico te lopen op een listeriose-infectie. Gelukkig zijn er heerlijke en veilige alternatieven bij ALDI.

Meer
Bebino_recepten-teaser

Tips en receptjes voor je baby’s eerste vaste hapjes.

Je baby is nu oud genoeg voor de eerste fruit- en groentepapjes. Maar welk fruit en welke groenten zijn geschikt? En hoe maak je ze klaar? Wij serveren je graag enkele tips en lekkere receptjes.

Meer
Herinnering voor
Foutmelding Er is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.

Wil je een melding ontvangen als het artikel beschikbaar is?

Datumselectie

Dag van herinnering
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Aanbiedingsdag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ter info
  • Om onze gratis herinneringsservice te kunnen gebruiken, moet je je bij eerste gebruik authentificeren.
  • Dat gaat als volgt: geef je e-mailadres en/of gsm-nummer in en klik op "Herinnering activeren". Afhankelijk van de gekozen service (e-mail, sms) zal je een activeringslink ontvangen op je toestel. Klik op de link om de herinneringsservice te activeren. Je hoeft je maar één keer te authentificeren.
  • Vul minstens alle velden met een * in.
  • Om dit formulier te kunnen verzenden, moet je de acceptatie van cookies activeren in de veiligheidsinstellingen van je browser. Sms-berichten kunnen enkel naar het Belgische mobiele netwerk verzonden worden. De herinnering kan alleen worden verzonden als de geselecteerde datum in de toekomst ligt en je jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer met succes hebt geverifieerd.
  • Je e-mailadres en mobiele telefoonnummer worden opgeslagen voor verzendingsdoeleinden (voor het verzenden van de herinnering voor een geselecteerd artikel) en voor authenticatiedoeleinden voor toekomstige herinneringen in het kader van deze dienst. Je kan je afmelden of je gegevens laten verwijderen via de pagina "Afmelden voor herinngeringsservice". De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent.

Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.

Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.

Herinnering geactiveerd!

Herinneringsbevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.

Bevestiging emailadres

Bevestiging telefoonnummer

Bevestiging emailadres en telefoonnummer

We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.

We sturen je ook een bericht via sms om je telefoonnummer te bevestigen. Surf aub naar de link in het bericht.

We sturen je een bericht per e-mail en per sms om je e-mailadres en telefoonnummer te bevestigen. Klik aub op de link in het bericht.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch